Reci DA aktivnom i zdravom mršavljenju uz manje celulita

Reci DA aktivnom i zdravom mršavljenju uz manje celulita

22.03.2023

Ljeto je pred vratima, kao i odlazak na godišnji odmor i more, ali koža nam još nije spremna. Jedan od najčešćih problema s kojim se susrećemo je celulit, a čak 85% žena pati od istog.

Uzroci nastanka celulita su: poremećaj dermalnog martixa, višak potkožnog masnog tkiva i višak međustanične tekućine.

Kako bi došli do najboljih rezultata redovita fizička aktivnost i pravilna i uravnotežena prehrana su prva dva ključna faktora.

Ono što će sigurno pomoći u postizanju vašeg cilja su i dodaci prehrani koje možemo redovno uvesti u svoju dnevnu rutinu. Neki od sastojaka su kolagen, garcinija, guarana, gotu kola ili zeleni čaj.

Kolagen

Kolagen je među najzastupljenijim komponentama ljudskog tijela te je ključan za pokretne zglobove, stabilne kosti, zdrave mišiće, jake ligamente i tetive, glatku kožu, sjajnu kosu i zdrave nokte. Redovitom unosom kolagena smanjujemo celulit te nam se povećava gustoća dermisa.

Garcinija

Garcinija je tropska biljka koja čiji sadrži aktivnu tvar, hidroksicitratnu kiselinu (HCA). Garcinija smanjuje tvorbu molekula masti, ubrzava metabolizam i sagorijevanje kalorija, smanjuje apetit, regulira probavu i povećava tjelesnu izdrživost.

Guarana

Guarana je zimzelena biljka sa najvećom koncentracijom kofeina te je pravi prehrambeni dragulj jer sadrži teobromin koji pomaže u sagorijevanju masti, pa se guarana nalazi u brojnim dodacima prehrani. Također, ova biljka pomoći će vam i u kontroli tjelesne težine i metabolizmu masnoća, kao i smjenjenju osjećaja gladi.

Gotu kola

Gotu kola je zeljasta jednogodišnja biljka koja potiče stvaranje kolagena i djeluje na vezivno tkivo krvnih žila te pomaže kod problema zadržavanja tekućine i oticanja.

Zeleni čaj

Zeleni čaj dolazi sa područja drevne Kine i njegova zdravstvena koristi za organizam je poznata širom svijeta. Neki od glavnih sastojaka zelenog čaja su kofein, tanin, flavonid, aminokiseline i katehin koji djeluju protuupalno i antioksidativno na organizam i ubrzavaju metabolizam.

Sve ove sastojke možete pronaći u odličnoj beauty liniji CollagenTime Slim koja dolazi u tri oblika, tekućem, kapsulama i granulama.

Ovaj odličan dodatak prehrani ima trostruko djelovanje i ubrzat će aktivno mršavljenje, ojačati zdravu strukturu kože, smanjiti celulit i vratiti tonus kože.

Uz ostale sastojke kao što su vitamini C i E, cink, bromelain, niacin i biotin vaša koža će biti zdravija, hidratizirana te će se poticati prirodno stvaranje kolagena za normalnu funkciju kože.