PreMama duo: Njega tijekom svih faza trudnoće

PreMama duo: Njega tijekom svih faza trudnoće

Objavio eljekarna24.hr on 09.04.2024

Trudnoća je jedno od najljepših i ujedno najćudljivijih razdoblja u životu jedne žene. Uistinu jest. Devet mjeseci ispunjenih bijesnim hormonima, mučninom, čudnim žudnjama i bolovima u leđima. Ali to je također vrijeme kada žene doslovno blistaju i pripremaju se za najveću ulogu u svom životu. Biti majka. Ali ako planirate zatrudnjeti, trenutno ste trudni ili već imate slatko klupko sreće, na pravom ste mjestu. Uskoro ćete krenuti na najljepše putovanje u svom životu. Zove se majčinstvo i divno je, a PreMama duo je posebno stvoren da brine o vama na svakom koraku.

30 DANA BRIGE O ZDRAVLJU 

Dakle, kako bismo vam pomogli i vodili vas na vašem novom putovanju, stvoren je PreMama duo. Dodatak prehrani za trudnice koji sadrži vitamine, minerale i omega-3 masne kiseline (DHA i EPA), podijeljen je u tablete i kapsule. Svaka tableta sastoji se od 11 vitamina i 10 minerala, a kapsule sadrže omega-3 masne kiseline. Jedna tableta i jedna kapsula duo dnevno mogu doprinijeti vašim dnevnim potrebama za vitaminimamineralima. Svako pakiranje sadrži 30 tableta i 30 kapsula. To je dodatak prehrani posebno formuliran za žene koje planiraju trudnoću, koje su već trudne i za dojilje.

Pobliže proučimo sve faze trudnoće

Pokušaj začeća može biti borba za buduće roditelje. To može biti emocionalno iscrpljujući izazov i može potrajati. Trudnoća je u svakom slučaju uzbudljivo putovanje. Ali i razdoblje nakon poroda je ispunjeno iznenađenjima. Imate slatki mali smotuljak radosti u ovom razdoblju i to čini stvari još zabavnijima.

Što trebate učiniti kako biste pripremili svoje tijelo za trudnoću?

Bitno je da se tijelo buduće majke pripremi za zdravu trudnoću. Prvih nekoliko tjedana trudnoće nakon začeća presudni su za razvoj djetetovih organa, a nije rijetkost da žena u tom razdoblju još uvijek nije svjesna da je trudna. Zdrava prehrana važna je za dobivanje potrebnih hranjivih tvari za pripremu tijela za trudnoću. Osim redovite i zdrave prehrane, svakodnevno uzimanje ovog dodatka pomaže vam da unesete najvažnije mikronutrijente u razdoblju planiranja začeća. Stoga je važno početi uzimati PreMama duo čim počnete planirati začeti bebu.

Što učiniti kada zatrudnite?

Trudnoća je vjerojatno jedno od najljepših razdoblja u životu svake žene. Istovremeno, ovo je razdoblje intenzivnog razvoja djetetova tijela i razdoblje povećane potrebe za energijom i hranjivim tvarima kako za majku tako i za bebu. Stari mit da biste trebali jesti za dvoje je upravo to – MIT! Nema potrebe „jesti za dvoje“. Zapravo, trudnica bi trebala jesti samo 300 kalorija više od žene koja nije trudna. Međutim, umjesto toga trebate biti usredotočeni na pravilnu prehranu.

Osim redovite i zdrave prehrane, svakodnevno uzimanje PreMama duo pomaže vam da unesete najvažnije mikronutrijente potrebne tijekom trudnoće i razvoja vašeg djeteta.

Sretna trudnica uz PreMama duo-  Prirodna njega tijekom trudnoće

Period dojenja

Dojenje je prekrasan čin povezivanja mame i bebe te će se vjerojatno većina mama odlučiti za dojenje svoje bebe. To je jedna od najkorisnijih i najljepših stvari koje možete učiniti za svoju bebu i sebe. A to također može biti nutricionistički izazov jer će prvih nekoliko mjeseci svog života vaša beba vjerojatno ovisiti samo o prehrani koju dobiva kroz dojenje. Potrebe za energijom također se povećavaju tijekom dojenja, ne samo zbog osiguravanja pravilne prehrane za bebu, već i zbog podržavanja majčinog tijela i razine energije tako važne za ovo razdoblje.

PreMama duo je dodatak prehrani za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje koji sadrži vitamineminerale i omega-3 masne kiseline (DHA i EPA), podijeljene u tablete i kapsule. Svaka tableta sadrži 11 vitamina i 10 minerala, a kapsule su bogate omega 3-masnim kiselinama.

Često Postavljana Pitanja (FAQ):

1. Koliko često trebam uzimati PreMama duo?

Preporučuje se uzimanje jedne tablete i jedne kapsule PreMama dua dnevno kako bi se osigurala adekvatna prehrana tijekom trudnoće.

2. Mogu li uzimati PreMama duo iako već uzimam druge dodatke prehrani?

Prije nego što započnete uzimati bilo koji dodatak prehrani, uvijek se savjetujte sa svojim liječnikom kako biste bili sigurni da je to sigurno za vas i vaše dijete.

3. Gdje mogu kupiti PreMama duo?

Dostupan je u većini ljekarni i specijaliziranih trgovina za bebe i trudnice. Također ga možete naručiti online putem službene web stranice ili drugih pouzdanih trgovaca.

4. Uzrokuje li PreMama duo nuspojave?

Većina ljudi dobro podnosi PreMama duo, ali kao i kod svakog dodatka prehrani, mogućnost nuspojava uvijek postoji. Ako primijetite neobične simptome ili nuspojave, odmah prestanite uzimati dodatak i posavjetujte se s liječnikom.