Povratak u formu

Povratak u formu

28.03.2023

Pauza je učinila svoje i vaša forma je sigurno slabija. No, to ne znači da se u onu formu više nikada nećete vratiti. Najbolje vrijeme je sada, zajedno s proljećem. S početkom lijepog vremena budi se savjest povratka u formu.

Najteže kod vježbanja je početi, a kada redovno vježbate, najteže je prestati!

Osim fizičke aktivnosti, koja bi trebala biti prilagođena svakom pojedincu potrebno je i pravilno se hraniti. Jako je bitno da dobar trening prati podjednako dobra, kvalitetna i uravnotežena prehrana.

Želite li postići da vaša fizička aktivnost i izbalansirana prehrana daju još bolje rezultate, vrlo je bitan i pravilan odabir dodataka prehrani.

Dodaci prehrani, ako se koriste, trebaju biti provjerene kvalitete!

SOLGAR THERMOGENIC COMPLEX – SINERGIJSKA POTPORA METABOLIZMU!

Objedinjuje osam ključnih sastojaka sa sinergijskim djelovanjem – ekstrakt ploda zelene kave, ekstrakt listova zelenog čaja, plod čili papričice, L-metionin, kolin (bitartrat), inozitol, ekstrakt ploda crnog papra i krom (pikolinat). Krom pridonosi normalnom metabolizmu makronutrijenata, a plod čili papričice održavanju tjelesne težine.

SOLGAR MAGNEZIJ CITRAT - ZA SVAKI DAN!

Magnezij je jedan od najvažnijih minerala u našem organizmu, koji pridonosi održavanju normalnih kostiju i zubi te normalnoj funkciji mišića. Osim toga, magnezij pridonosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj psihološkoj funkciji te normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Solgar magnezij citrat dolazi u keliranom obliku citrata što mu osigurava maksimalnu apsorpciju i bioraspoloživost.

M.E.V. FELLER® MULTI 100 % - JEDINA KAPSULA KOJA VAM TREBA!

M.E.V. Feller® Multi 100 % kapsule, izvor SU esencijalnih vitamina i minerala u 100 % preporučenom dnevnom unosu sadržavaju čak 23 aktivna sastojka, a preporučuje se jedna kapsula na dan uz obrok. Vitamini A, C i D, bakar i cink pridonose normalnoj funkciji imunosnog sustava. Vitamin B2, niacin, vitamin B6, folna kiselina, vitamin B12, željezo i magnezij pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti.