Oživite vašu kosu

Oživite vašu kosu

27.03.2023

Mnogi od nas su u nekom trenutku tijekom života pogođeni problemima s kosom, bilo da se radi o stanjivanju kose, promjenama uzrokovanim godinama ili suhom vlasištu. Kao i ostatak našeg tijela, zdravlje naše kose podložno je nizu okolišnih i genetskih čimbenika. Međutim, mnogi počinju pomnije promatrati tek kada se pojave problemi s kosom. Budući da naša kosa igra tako važnu ulogu u našoj slici o sebi, problemi s kosom mogu imati negativan učinak na našu psihičku dobrobit.

Za zdravu i njegovanu kosu važno je pridržavati se nekoliko osnovnih pravila. Pravilna i uravnotežena prehrana bogata vitaminima i mineralima, unos preporučene količine vode, dodataka prehrani te njega prilagođena vašoj kosi prava su formula za zdravu, bujnu i sjajnu kosu. Kada dođe do ispadanja kose, važno je na vrijeme uočiti uzrok i krenuti u akciju. Revalid® je posvećen održavanju zdravlja vaše kose, a odličan je saveznik kad se pojavi problem. Holistički pristup ovog brenda posebno je razvijen kako bi vaša kosa bila zdravija i jača. Razvijeni od strane švicarskih stručnjaka za njegu kose, Revalid proizvodi sprječavaju gubitak i potiču njezin rast. Revalid asortiman sastoji se od proizvoda za njegu kose za vanjsku upotrebu kao i dodatka prehrani za kosu i nokte.

Njega počinje iznutra

Ako je gubitak kose dijagnosticirao stručnjak, dodatak prehrani u obliku kapsula može podržati prirodni proces u tijelu za ublažavanje simptoma i njegu zdrave kose iznutra. Posebna formula Revalid® kapsula za kosu sadrži vitamine (biotin, B1, B6, D3), minerale (cink, bakar, željezo), aminokiseline i biljne ekstrakte koji pomažu u održavanju zdrave kose. Keratin čini do 90% svake pojedinačne vlasi, što ga čini neophodnim za formiranje i rast kose. Ovaj vlaknasti protein također omogućuje kosi da izdrži visoke i niske temperature te je štiti od sunčevih zraka. Keratin sadrži visok postotak aminokiselina – cistina i metionina – što ih čini važnima i za zdravu kosu. DL-metionin i L-cistin klasificiraju se kao aminokiseline i igraju ulogu u proizvodnji keratina. Vitamini B5, B1, B6 i B10 doprinose rastu kose od korijena, dok su minerali željezo, cink i bakar uključeni u jačanje vaše kose. Ekstrakt prosa, ekstrakt pšeničnih klica i pivski kvasac pružaju potrebnu hranu za prirodnu hidrataciju i sjaj. Njega vaše kose počinje upravo ovim kapsulama.

ŠAMPON ZA STIMULACIJU

Revalid šampon za stimulaciju rasta kose sadrži Redensyl, inovativni sastojak koji dokazano obnavlja stanice u folikulima odgovornim za rast kose. Sastoji se od dvije patentirane molekule – DHQG, dobivenog iz stabla ariša, i EGCG2, koji se nalazi u listovima zelenog čaja – u kombinaciji s cinkom i aminokiselinom glicinom. Ekstrakt cvijeta švicarskog pelina i pantenol također djeluju na nježno čišćenje dok hidratiziraju i jačaju kosu. Revalid šampon za stimulaciju rasta kose pruža optimalnu njegu i priprema vašu kosu za tretman protiv opadanja s Revalid serumom za ponovni rast kose. Bez parabena, sulfata i silikona.

SERUM ZA PONOVNI RAST KOSE

Revalid serum za ponovni rast kose sadrži inovativni i patentirani sastojak Redensyl. Redensyl oživljava rast kose, smanjuje gubitak kose i povećava gustoću kose za 8%, što odgovara do 28.000 novih vlasi nakon 3 mjeseca svakodnevne uporabe. Ekstrakt cvijeta pelina iz švicarskih Alpa osigurava antioksidativna eterična ulja koja nadopunjuju osnažujući učinak Redensyla. Dopunske aminokiseline i pantenol vlaže kosu i suho vlasište te potiču obnovu stanica kože. Bez parabena, sulfata i silikona.