Nikad lakše do blistavog osmijeha uz Xwhite® - profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi!

Nikad lakše do blistavog osmijeha uz Xwhite® - profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi!

Objavio eljekarna24.hr on 12.03.2024

Zasigurno ćete se složiti da je zdrav, čist i blistav osmijeh izrazito važan - osmijeh je često jedan od prvih fizičkih atributa koju će drugi primijetiti na vama, a svima nam je jasno koliko je bitan prvi dojam.


U svim Ljekarnama Švaljek i na našem webu odnedavno možete pronaći Xwhite® proizvode za profesionalno izbjeljivanje zubi, koji će vaš osmijeh podići na novu, blistaviju razinu.Trakice su plod dugogodišnjeg istraživačkog rada kojim je stvoren visokokvalitetan proizvod za izbjeljivanje zubi koji istovremeno kombinira efikasnost, sigurnost i pažljivo odabrane sastojke, pružajući dokazane rezultate uz potvrdu stomatoloških autoriteta.

Ono što ovaj proizvod čini posebnim i jedinstvenim na tržištu jest činjenica da ćete prve rezultate blistavog osmijeha uočiti već nakon prve primjene, a trakice su klinički testirane i potpuno sigurne za caklinu i zubno meso. Ovi proizvodi su sigurni za upotrebu i donose izvanredne rezultate zahvaljujući pažljivom razvoju na temelju znanstvenih istraživanja.

Savršen osmijeh uz XWhite trakice za izbjeljivanje zubi!

U ponudi možete pronaći Xwhite ®EXPRESS (3-dnevni tretman), Xwhite ®INTENSIVE (5-dnevni tretman) i Xwhite ®FULL-COURSE (14-dnevni tretman) profesionalnih trakica za izbjeljivanje zubi bez vodikovog peroksida, a radi se o kombinaciji neperoksidnog sastojka PAP (ftalimidoperoksikapronska kiselina) s dvije dodatne komponente zvane polifosfati, koje djeluju sinergijski kako bi značajno poboljšale učinkovitost formulacije.

Xwhite® PRO DENTAL FLOSS Sensitive zubni konac donosi patentirano i klinički dokazano djelovanje za vašu oralnu njegu. Posebno dizajniran kako bi pomogao u smanjenju krvarenja desni i uklanjanju interdentalnog plaka. Sa svojom mekom teksturom i obogaćen uljem bergamota, ovaj konac omogućuje učinkovito uklanjanje plaka između zubi, dok istovremeno pomaže u umanjenju krvarenja desni.

Jedna od ključnih prednosti patentirane Xwhite® tehnologije omogućuje vrhunsko izbjeljivanje zuba bez visoke koncentracije aktivnih sastojaka. Ugradnja patentirane tehnologije u neperoksidnu PAP trakicu omogućuje izbjeljivanje ekvivalento izbjeljivanju peroksidnom trakicom sa 6% vodikovim peroksidom. 

Uz sve navedeno, Xwhite® trakice su dvostruko učinkovitije od postojećih trakica bez peroksida na tržištu, klinički testirane, sigurne i jednostavne za korištenje. Sve što trebate napraviti je ukloniti zaštitnu foliju, aplicirati trakicu i pričekati 15 minuta dok se trakica ne rastopi, čime se pretvara u aktivni gel koji ne izbjeljuje samo površinu zuba, već i međuzubne prostore.

Da rezimiramo, ako ste u potrazi za proizvodom koji će učinkovito izbijeliti vaše zube kod kuće, Xwhite® je proizvod idealan za vas! Do željenog bijelog, odnosno blistavog osmijeha dijeli vas tek nekoliko jednostavnih koraka. Brzo i učinkovito izbjeljivanje sa istim rezultatom kao i profesionalno izbjeljivanje u ordinaciji, a formula sprječava rizik od oštećenja cakline i mekih tkiva i daje vašim zubima novu, glamuroznu bijelu boju.