Moćne anti-age formule za vaš protokol protiv bora

Moćne anti-age formule za vaš protokol protiv bora

27.03.2023

Svaka je žena u jednom trenutku života u potrazi za idealnom njegom protiv starenja. Ovisno o dobi, potrebi kože te biološkim, hormonalnim ili starenjem pod utjecajem načina života, potrebno je izabrati odgovarajuću anti-age njegu. Upravo zato Vichy omogućuje idealnu njegu za svaki tip kože u borbi protiv starenja, bez obzira na dob.

Možda ste već primijetili učinke starenja kože, a možda ovo čitate jer želite saznati kako očuvati ljepotu svoje kože i u budućnosti. Kao i mnoge promjene koje dolaze s vremenom, ni starenje kože nećete odmah primijetiti. U jednom je trenutku vaša koža puna i blistava, a u drugom umorni izgled postaje vaša svakodnevica. To se događa svima, ali dobra je vijest da s pomoću nekoliko pažljivo odabranih proizvoda koje ćete uvrstiti u svoju rutinu njege kože, kao i nekoliko aktivnih sastojaka, možete ispraviti ono što vidite i usporiti učinak vremena.

Kombiniranje aktivnih sastojaka za dugoročne rezultate

Sada proizvodi koje ste upotrebljavali u mlađim danima možda više nisu dovoljni. Nakon četrdesete morate voditi brigu ne samo o hidrataciji i zaštiti kože od sunca, nego i o jačanju rutine uvođenjem proizvoda za njegu kože sa snažnim sastojcima koji imaju dokazani učinak. Takve se dobre navike vraćaju s kamatama na ljepotu. Pristup kombinirane terapije s formulom koja sadrži snažne aktivne sastojke koji djeluju protiv starenja, poput peptida, hijaluronske kiseline i vitamina C, stvorit će biološko djelovanje, čime se nadilazi lokalna primjena i ostvaruju pravi, vidljivi rezultati.

KAKO ODABRATI SVOJU ANTI-AGE NJEGU?

Liftactiv Specialist

Kome je namijenjen?

Liftactiv Specialist linija je namijenjena ženama koje vode užurbani životni stil i žele proizvode za njegu kože s intenzivnim djelovanjem koji daju vidljive rezultate koje su razvili stručnjaci. Osmišljena je za žene koje traže inovativne stručne proizvode za 360 stupnjeva anti-age korekcije, smanjenje bora, poboljšanje tonusa i blistavost kože te ujednačen izgled tena.

O čemu je riječ?

Liftactiv Specialist je stručni asortiman proizvoda koji je inspiriran inovativnim neinvazivnim estetskim procedurama čiji je glavni cilj stimulirati proizvodnju kolagena u koži kojeg počinjemo intenzivno gubiti nakon 25 godine (koža gubi 1% godišnje). Njegova je formula inovativna i uzbudljiva te stvorena da bi pojačala proizvodnju prirodnog kolagena koji se troši s godinama. Dokazano učinkovito djeluje na uobičajene znakove starenja kože poput bora, opuštenosti kože i pigmentacije, tako da stimulativno djeluje na čvrstoću, elastičnost i tonus kože lica. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka u ovoj njezi nove generacije – biopeptidima, vitaminu CG i Vichy vulkanskoj vodi – novi Liftactiv Collagen Specialist potiče prirodnu proizvodnju kolagena u koži, djeluje na hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože. Kako bi dodatno zaštitili svoju kožu posebice u ljetnim mjesecima, Liftactiv Collagen Specialist SPF 25 je idealna dnevna njega koja sadrži bogatu kombinaciju sastojaka - hijaluronsku i glikolnu kiselinu i SPF faktor 25 za široki spektar UVA i UVB zaštite.

Kako ga mogu upotrebljavati u svom protokolu?

Započnite sa sadržajem dva pritiska pumpice boostera Minéral 89 koji je baza za dnevnu njegu te pojačava učinke djelovanja naknadno nanesene njege. Nanošenjem Minéral 89 boostera će se stvoriti zaštitni osnovni sloj njege koji će kožu lica ojačati i zaštititi od nepovoljnih utjecaja okoline. Nakon toga nanesite dnevnu njegu Liftactiv Collagen Specialist. Njezina formula, obogaćena biopeptidima i antioksidativnim vitaminom CG, stvorena je za djelovanje na vidljive znakove starenja poput gubitka kolagena, dok istovremeno štiti od oksidativnog stresa uzrokovanog UV zrakama.

Liftactiv Supreme

Kome je namijenjen?

Liftactiv Supreme linija je namijenjena ženama koje žele smanjiti bore te istovremeno podići i učvrstiti kožu.

O čemu je riječ?

Liftactiv Supreme dnevna njega je stručni asortiman proizvoda protiv starenja koji ciljano djeluje na starenje tijekom dana uz pomoć day proof tehnologije. Oslanjajući se na snagu sastojaka poput ramnoze (tekućine dobivene iz drveta breze koja je poznata po svojim svojstvima za borbu protiv starenja), hidratantne hijaluronske kiseline, adenozina, kofeina i jačajuće vulkanske vode Vichy, svaki proizvod klinički dokazano djeluje na izgled zrele kože sa znakovima starenja.
Učinkovitost dnevne njege je vidljiva trenutno, tokom dana i dugoročno. Liniju Liftactiv upotpunjavaju Liftactiv Supreme noćna njega za trajan učinak liftinga te Liftactiv Supreme serumi za mladoliku kožu već nakon prve kapljice. 

IZVOR: https://www.vichy.hr/le-vichy-mag/mocne-anti-age-formule-za-vas-protokol-protiv-bora/vmag81956.aspx