Moćna REVIMED® kombinacija iz prirode za kojom naš organizam žudi svaki dan!

Moćna REVIMED® kombinacija iz prirode za kojom naš organizam žudi svaki dan!

17.10.2023

Moćna REVIMED® kombinacija iz prirode  za kojom naš organizam žudi svaki dan!

Da li ste ikada mogli zamisliti matičnu mliječ i med u praškastom obliku koji se pomiješani sa vodom pretvaraju u neodoljivo ukusan napitak, pri tome zadržavajući sva bioaktivna svojstva kao da su tog trenutka izvađeni iz košnice?Junacima iz košnice, matičnoj mliječi i medu, pridružili su se stevija, dvovalentno kelatno željezo i vitamin C stvorivši jedinstvene i potpuno prirodne proizvode na tržištu. Zbog čega  REVIMED® proizvode nazivamo i revolucionarnom kombinacijom 21. stoljeća.

Zašto je REVIMED® kombinacija tako moćna? REVIMED®

REVIMED® proizvodi su prirodni visokokvalitetni dodaci prehrani na osnovi liofilizirane BIO matične mliječi, namijenjeni svima koji žele kvalitetniji i bolji život. Jedinstveni osvježavajući napitak za cijelu obitelj koji se može koristiti bez prekida, sa svim lijekovima i namirnicama.

REVIMED® je jedini uspio izbalansirati najbolje iz prirode i dobiti proizvode izvrsnog okusa, koji u svom sastavu objedinjuju liofiliziranu BIO matičnu mliječ, dehidrirani med, dvovaletno kelatno željezo, steviju i vitamin C.

Kome preporučujemo REVIMED® proizvode?

REVIMED® proizvodi namijenjeni su svima koji se žele pravilno hraniti i popraviti ili tijekom duljeg razdoblja održavati dobro stanje organizma te osnažiti imunitet.

Preporučuju se svim uzrastima, djeci (već od 12 mjeseci starosti), oboljelim osobama, ženama, starijim osobama, rekonvalescentima, sportašima, trudnicama i svima koji su izloženi svakodnevnom stresu.

REVIMED® proizvodi ne sadrže gluten , pa se se preporučuju i osobama koje boluju od celijakije, vegetarijancima ili ljudima koji poste, a žele ojačati svoj organizam prirodnim putem. Zbog svoje izrazite čistoće liofilizirana BIO matična mliječ i dehidrirani med u  REVIMED® proizvodima ne sadrže alergene, tako da nema alergijskih reakcija, pa ih mogu koristiti i osobe alergične na druge pčelinje proizvode.

Prednosti redovite primjena REVIMED® proizvoda:

  • Jedinstveni osvježavajući napitak
  • Potpuno prirodni napitak za cijelu obitelj
  • Čista liofilizirana BIO matična mliječ
  • Željezo u kombinaciji s matičnom mliječi i vitaminom C je idealan spoj
  • Najbliži je spoj prirodnim oblicima vezanja željeza u organizmu
  • Stevija kao prirodno sladilo s 0 kalorija – idealan sastojak svake dijete
  • Izvrstan okus naranče ili šumskog voća
  • Nisu potrebni prekidi u konzumiranju
  • Bez nuspojava i alergijskih reakcija
  • Pogodni za vegetarijance
  • Ne sadrže gluten

REVIMED® liniju proizvoda čine:

REVIMED® Orange (200, 500 i 1000 g), REVIMED® Fe(250 g), REVIMED® Stevia Orange (200, 500, 1000 g), REVIMED® Stevia Fe (250 g) i REVIMED® Orange Pastile (24 kom).

„Kada bi pčele nestale, čovjek bi preživio manje od 4 godine“ Maurice Maeterlich, autor knjige „Život pčela“

Danas kada smo sve više ugroženi industrijski proizvedenom hranom, toksičnim tvarima koje nas okružuju, povišenom radijacijom, virusima i na antibiotike rezistentnim mikrobima, matična mliječ i med su dodaci prehrani koji nam mogu pomoći da izdržimo sve te izazove suvremne civilizacije, da detoksiciramo svoje organe, a samim tim, i da očuvamo zdravlje.