Mineral 89 mnogo je više od proizvoda za hidrataciju

Mineral 89 mnogo je više od proizvoda za hidrataciju

27.03.2023

Prije nešto više od dvije godine Vichyjeva ponuda proširena je proizvodom za njegu koji je pokrenuo pravu revoluciju na području njege kože. Do tada nismo znali da je pomoću vrlo malo, no mudro odabranih sastojaka moguće koži pružiti podršku da se mnogo uspješnije brani od mnogobrojnih štetnih utjecaja koji su aktivni 24 sata, 7 dana tjedno.

Booster Minéral 89 otvorio nam je novu perspektivu i podsjetio nas na davno poznatu istinu: nema zdrave i lijepe kože ako njezina zaštitna funkcija nije snažna! Booster Minéral 89 prava je dnevna doza snage za kožu, osnova na koju možemo nadograđivati njegu i učinke po volji i želji te biti potpuno mirni kada je u pitanju temeljna podrška našoj koži – dobra hidratacija i osnaživanje njezine zaštitne funkcije!

Vjerojatno ste imali prilike saznati da snaga boostera Minéral 89 leži u kombinaciji 89 % vulkanske vode Vichy i hijaluronske kiseline prirodnog podrijetla te jednostavnosti formule koja sadrži samo 11 sastojaka. Jedinstvena i moćna vulkanska voda Vichy prirodno je obogaćena s 15 minerala i oligoelemenata koji pružaju više povoljnih učinaka na kožu, kao što su ojačavanje, uravnoteživanje i regeneracija, a koji su dokazani u više različitih kliničkih ispitivanja. Hijaluronska kiselina prirodnog podrijetla učinkovito pruža i održava dobru razinu hidratacije kože vezivanjem i zadržavanjem vode u koži, kao i stvaranjem tankog, ujednačenog zaštitnog sloja na koži koji sprječava gubitak vode iz kože. Upotreba boostera Minéral 89 kao osnove u svakodnevnoj njezi značajno doprinosi jačanju zaštitne funkcije kože koja je iz dana u dan sve jača, koža je otpornija na štetne učinke zagađenja, stresa i umora, a njezin tonus sve je bolji zahvaljujući snažnom popunjavajućem i hidratantnom djelovanju ove formule.

I kao pomoć u zaštiti od sunca

Možda već znate mnogo toga o boosteru Minéral 89, ali on ima i neka svojstva o kojima vjerojatno niste ništa znali. Mnogima se booster Minéral 89 možda čini kao previše jednostavan preparat, ponajprije zbog njegove jednostavne formule. Međutim, Minéral 89 dermokozmetički je proizvod na kojem je proveden velik broj ispitivanja i testova učinkovitosti koji su dokazali višestruko povoljne i vrlo značajne učinke na kožu. Jeste li, primjerice, znali da booster Minéral 89 može pomoći koži da se bolje brani od UV zračenja? Ovo je još jedan u nizu razloga da ga uključimo u svoju rutinu njege ako to već nismo učinili. Njega s UV filtrima (SPF) u razdoblju u kojem trenutačno živimo i koje je pred nama mora postati dio naše svakodnevne njege jer dobro znamo da je UV zračenje najveći neprijatelj mladosti kože, a često i njezinog zdravlja. Zahvaljujući specifičnoj teksturi boostera Minéral 89 koja kožu čini posebno glatkom i popunjenom, njega s UV zaštitom koja se nanese preko boostera Minéral 89 bolje će i lakše formirati zaštitni sloj. Na ovaj način osiguravamo da sloj kreme za UV zaštitu koji nanesemo na kožu bude homogeniji, da nema propuštenih i nezaštićenih zona, čime je i zaštita od sunca puno učinkovitija, a mi smo bezbrižniji. Zbog ovog svojstva, booster Minéral 89 može biti idealna ljetna njega!

Booster Minéral 89 proizvod je koji nas sve podsjeća da je manje definitivno više i da njega ne mora biti komplicirana kako bismo svojoj koži pružili puno toga. Booster Minéral 89 poboljšava mnoga svojstva kože poput homogenosti, blistavosti, glatkoće i popunjenosti, čak i kada je izložena intenzivnim i štetnim vanjskim čimbenicima poput zagađenog zraka, stresa i UV zračenja. Znajući sve ovo, mudro je ozbiljno razmotriti ovaj proizvod kao onaj koji bi trebao postati dio naše svakodnevne rutine njege, neovisno o tome što inače upotrebljavamo, posebno sada kada nam je neophodna i dobra UV zaštita. Iznimno lagana tekstura ovog proizvoda na koži je neprimjetna, a dokazano će učiniti mnogo za vašu kožu!

Snažnija i punija koža oko očiju sa hijaluronskom kiselinom

S 89% Vichy vulkanske vode formulirane s hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla i čistim kofeinom. Minéral 89 Eyes je vaša dnevna doza za snažniju kožu i svježiji pogled.
Minéral 89 Eyes jača barijeru kože na području oko očiju, zaglađuje tanke bore uz 24-satnu hidrataciju i smanjuje tamne podočnjake za odmorniji izgled.

INOVACIJA: Minéral 89 Probiotic Fractions regenerirajući i obnavljajući serum

Sadrži probiotičke frakcije razvijene s Vichy vulkanskom vodom i ojačane antioksidativnim vitaminima poput niacinamida te djeluje protiv vidljivih znakova stresa na koži.
Dan za danom koža je blistavija, vraća joj se elastičnost i tanke linije su smanjene, kao da je hidratizirana zdravljem.

MINÉRAL 89 - OSNAŽITE SVOJU KOŽNU BARIJERU!