Jedinstvena formula ljepote

Jedinstvena formula ljepote

22.03.2023

Uz sve užurbaniji način života i druge čimbenike okoliša, čak i najsavjesniji od nas ponekad trebaju poticaj kako bi smanjili znakove preranog starenja kao što su bore te umorna i beživotna koža.

Solgar® zna da je dobra prehrana temelj lijepe kože te je zato stvoren kompleks kolagena i hijaluronske kiseline kako biste nahranili vašu kožu iznutra.

Hijaluronska kiselina je tvar koja se nalazi u gotovo svim stanicama ljudskog tijela. U koži, hijaluron može pomoći pri zadržavanju optimalne razine vode u dermisu kože. S godinama, razina hijaluronske kiseline u koži se smanjuje, stoga taj gubitak može biti faktor nastanka prvih, a kasnije izraženijih i dubljih bora te gubitka tonusa kože.

Kolagen je neizostavni protein koji igra važnu ulogu u zdravlju kože. Štiti i podupire njeno zacjeljivanje, čime povećava čvrstoću i integritet kože te pomaže u zaglađivanju bora.

SOLGAR COLLAGEN HYALURONIC ACID COMPLEX je jedinstvena formula ljepote osmišljena za njegu kože iznutra**. Sadržava patentirani BioCell Collagen ll®*, jedinstveni i visoko upijajući kompleks hidroliziranog kolagena tipa II, hijaluronske kiseline i kondroitina.

BioCell Collagen ll®* klinički dokazano smanjuje fine linije i bore, povećava hidrataciju kože i povećava sadržaj kolagena u dermisu kako bi podržao strukturu i elastičnost kože.

Solgar Collagen Hyaluronic Acid Complex sadržava i vitamin C koji potiče stvaranje vlastitog kolagena u tijelu i pruža antioksidativnu zaštitu**.

** Formula sadržava i važan antioksidans, vitamin C koji pridonosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože
*https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4566464/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3426261/