Isperite viruse i bakterije iz nosa

Isperite viruse i bakterije iz nosa

28.03.2023

Sav živi svijet krenuo je iz mora, zato i ne čudi što se moru vraćamo kad želimo obnoviti svoje zdravlje. Odavno znamo da morska voda iscjeljuje, a njena ljekovita svojstva JGL kroz inovativnu tehnologiju unaprjeđuje već više od 20 godina.

Morska voda obiluje mineralima i oligoelementima koji prodiru u tijelo kroz vodu i zrak, a Jadransko more ih sadrži više od 80. Imaju iznimno pozitivan utjecaj na organizam, a znanstveno je dokazano da more djeluje i antiseptički (antibakterijski i antivirusno). Jadransko je more među najčišćim morima svijeta i dariva nas svim svojim pomalo čudesnim i uvelike ljekovitim svojstvima, a na nama je da ga čuvamo kako bismo mogli uživati u njemu još dugo. Korištenje morske vode iz Jadrana ima vrlo pozitivan učinak na sluznicu nosa.

O zdravoj sluznici nosa ovisi normalno disanje te nam ona služi kao prva linija obrane dišnog sustava od vanjskih utjecaja.

U ovim neobičnim vremenima kada je COVID-19 nažalost postao naša svakodnevica, vrlo je važno zaštititi sebe i druge te, uz pravilno pranje ruku, također brinuti o higijeni i ispiranju nosa. Ispiranjem nosa pročišćenom morskom vodom iz Jadrana mehanički se uklanjaju sve nakupljene nečistoće, virusi i bakterije te se osigurava da nos, kao prvi organ u obrani virusa i bakterija nošenih zrakom, štiti organizam. Čak i pregled aktualne literature na temu koronavirusa ukazuje na to da ispiranje nosne šupljine slanim otopinama može pomoći u borbi protiv njega. Maske za lice su postale gotovo obavezan svakodnevni dodatak, međutim, zbog dugotrajnog nošenja može se pojaviti vrlo neugodan osjećaj. Prostor između maske i Vašeg lica postaje sve vlažniji, podiže se temperatura zraka kojeg udišemo pa je važno vratiti nos u prirodno i zdravo stanje.

U svemu ovome uvelike pomažu Aqua Maris® sprejevi koji vlaže i njeguju sluznicu nosa te ispiru udahnute viruse, bakterije, čestice prašine i nečistoću iz nosa. Ujedno olakšavaju uklanjanje nakupljenog sekreta, uz istodobno ovlaživanje i obnavljanje nosne sluznice. 100% prirodnog sastava na bazi morske vode Jadrana te bez aditiva i konzervansa, mogu se koristiti neograničeno.

Aqua Maris® sprejevi za nos prikladni su za djecu i odrasle, a također ih mogu koristiti trudnice, dojilje i stariji ljudi kroz cijelu godinu.

Za kraj, česta testiranja prilikom kojih se uzima bris nosne sluznice, nisu samo neugodni već postoji mogućnost ozljede nosnih šupljina.

Zato je tu Aqua Maris Plus sprej s dodatkom d-pantenola za regeneraciju i ovlaživanje oštećene i suhe sluznice nosa!