Hydrabio linija za dehidriranu kožu

Hydrabio linija za dehidriranu kožu

12.06.2023

Laboratoire BIODERMA razvio je koncept proizvoda za hidrataciju unutar linije Hydrabio koji se temelji na dermatološkoj stručnosti.

Danas više od 50% žena koristi hidratantnu kremu svaki dan. Ali hidratacija više nije dovoljna. Žene imaju druga očekivanja. Traže druge dobrobiti kao što je blistavost, trebaju dermatološku sigurnost koja jamči izvrsnu podnošljivost njihovih proizvoda i očekuju ugodnu teksturu jer žele transformirati ovu svakodnevnu rutinu u trenutak užitka kada se posvećuje samoj sebi.

Bioderma ima rješenje za ispunjenje ovih višestrukih očekivanja hidratacije, blistavosti, dermatološku sigurnost i ugodnu teksturu.To je Hydrabio linija za njegu kože unutar asortimana Hydrabio koja odgovaraju potrebama, navikama ili tipu kože svake žene.

Hydrabio linija se temelji na patentu Aquagenium®, uključujući vitamin PP i ekstrakt sjemenki jabuke, koji uče kožu stvarati i zadržati vlastitu hidrataciju.


    


Ova napredna tehnologija osigurava dvije glavne prednosti:

- Jačanje lipidne barijeru kože

- Dublje prodiranje aktivnih sastojaka

Kako možete razlikovati suhu kožu i dehidriranu kožu lica?

Prvi znak suhe do vrlo suhe kože je nelagoda na licu, posebno nakon umivanja i tuširanja. Nelagoda može uključivati zatezanje, manjak elastičnosti, ljuskice, "zmijsku kožu" i slično.. Takva slabo nahranjena koža gubi ulogu zaštitnog sloja. Iako je suhoća karakteristika određenog tipa kože, lako ju je pobrkati s dehidriranom kožom koja je obično privremeno stanje.

Dehidriranoj koži nedostaje voda. Dehidracija može pogoditi sve tipove kože, uključujući kombiniranu do masnu kožu.

Dehidrirana koža je zategnuta, izaziva osjećaj žerenja, nedostaje joj sjaja te izaziva osjećaj nelagode, čak se može i ljuštiti. Nedovoljno hidrirana, koža više ne ispunjava svoju zaštitnu funkciju.

Dehidrirana koža je privremeno stanje koje se može promijeniti odgovarajućim proizvodima. To je promjena u površinskom sloju epiderme kojoj nedostaje vode. Taj nedostatak hidratacije ometa funkciju zaštitnog sloja kože i izaziva osjećaj nelagode. S druge strane, suha ili vrlo suha koža je trajno stanje koje opisuje tip kože kojoj nedostaju i voda i lipidi.

         


POTPUNA RUTINA ZA HIDRATACIJU VAŠE KOŽE SVAKI DAN

Hydrabio linija uključuje niz različitih, ciljanih rješenja za rehidrataciju vaše kože ovisno o njezinim potrebama.

  • Hydrabio H2O micelarna voda čisti, uklanja šminku, hidratizira.
  • Hydrabio Sérum je aktivni hidratacijski serum s niacinamidom i hijaluronskom kiselinom. Savršen je koncentrat za stvaranje trenutne hidratacije koja traje s topljivom, svježom teksturom.
  • Lagan i osvježavajući, Hydrabio Gel-Crème posebno je prilagođen mješovitoj do masnoj koži kojoj treba samo voda i ništa drugo. Njegova topljiva tekstura odmah se upija i ne ostavlja ljepljiv ili sjajni film.
  • Hydrabio Crème, bolje odgovara suhoj i osjetljivoj koži, ima kremastu teksturu koja ostavlja ugodan osjećaj na koži.
  • Hydrabio Perfecteur SPF30 nudi savršeno hidratiziranu kožu s učinkom jačanja blistavosti i UV zaštitom. Savršen je za ljeto.


Rutina i kako koristiti:



Svoju Bioderma rutinu pronađi do 19.06. 2023. po promotivnim cijenama!