Eucerin potpuna njega za ljetno osvježenje

Eucerin potpuna njega za ljetno osvježenje

22.03.2023

Održavanje optimalne hidracije ključno je za zdravu kožu, inače se koža isušuje i vizualno gubi sjaj i čvrstoću. Bez prave količine vode koža se isušuje i manje je učinkovita kao zaštitna barijera. Dolaskom ljetnih dana, od izrazite je važnosti održati optimalnu hidraciju kože kako bi ona ostala zdrava i njegovana.

Hijaluronska kiselina – ključni sastojak za hidraciju

Hijaluronska kiselina sprječava da koža izgubi previše vlage, stoga je od vitalnog značaja za hidraciju kože, posebice za vrijeme vrućih ljetnih dana. Ona predstavlja snažan humektant, što znači da djeluje poput magneta, privlačeći vodu na kožu.

Svakodnevno njega kože lica koja je obogaćena hijaluronskim kiselinom pomoći će održati kožu hidriranom, zdravom i odgoditi vidljive znakove starenja kože.

Povećajte hidraciju kože do 24 h!

Dobro hidratizirana koža glatka je, podatna i blistava. Za takve rezultate, pobrinut će se inovativni Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster koji s 3x učinkom trenutno pruža vlažnost, povećava razinu hidracije u koži do 24 h te ispunjava fine linije i bore. Klinički i dermatološki dokazano prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom.

Moćna kombinacija aktivnih sastojaka

Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster sadrži samo 11 sastojaka, kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, dok u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože. Pružaju koži trenutnu i intenzivnu vlagu i povećavaju hidraciju kože do 24 sata.

Trenutno osvježenje kože u svakoj prilici!

Kad vam je tijekom dana potrebna dodatna hidracija i njega, nanesite Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo koji je pogodan za svakodnevnu upotrebu za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu. Ovaj jedinstveni sprej trenutno otpušta hijaluronsku kiselinu u obliku rashlađujuće i osvježavauće maglice, a njime možete umiriti i hidrirati kožu bilo kad i bilo gdje. Poboljšava hidracijski sustav kože, ravnomjerno raspoređuje vodu, zadržava vlagu te kožu čini glatkom i blistavom. Bro se upija te je pogodan je za više nanošenja tijekom dana.

Prirodan i blistav izgled kože

Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo je učinkovit i kad ga koristite neposredno nakon nanošenja šminke kako bi bila dugotrajnija i izgledala prirodnije, bez izraženih suhih dijelova. Bitno je da sprej držite na 20 cm udaljenosti od kože i raspršite ga po licu, vratu i dekolteu. Ostavite da se upije 2-3 minute, a zatim lagano osušite. Prilikom nanošenja zaštitite oči.

Ljetna rutina za optimalnu hidraciju