BIONIKE TRIDERM A.D. SUN KREMA ZA ATOPICNU KOŽU SPF50 200 ML

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C039466
UPC:
8029041219518
Bionike Triderm A.D. Sun Krema za atopičnu kožu SPF50 hidratantna krema osigurava vrlo visoku zaštitu od štetnog djelovanja sunčevog zračenja, a osobito je pogodna za atopičnu kožu.
  • Preporučen od strane dermatologa Preporučen od strane dermatologa
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Hidratantna krema osigurava vrlo visoku zaštitu od štetnog djelovanja sunčevog zračenja, a osobito je pogodna za atopičnu kožu

Koristi se za kožu sa specifičnim potrebama, zbog pojačane suhoće, površinskog gubitka vode i zbog preosjetljivosti na nadražujuće sastojke. Krema ima emolijentni učinak, lako se nanosi i ostavlja ugodan osjećaj mekoće na koži, bez bijelih tragova. Prikladna je za korištenje na licu i tijelu.

SASTOJCI:

  • Krema sadrži fotostabilne UVA/UVB filtere i antioksidativne aktivne sastojke koji pomažu u neutralizaciji slobodnih kisikovih spojeva nastalih nakon izlaganja infracrvenom i ultraljubičastom zračenju.
  • Formula je obogaćena nikotinamidom (vitaminom B3) i beta glukanom, sastojcima koji potiču prirodne mehanizme zaštite kožne barijere.
  • Krema je pogodna za dojenčad, djecu i odrasle.
  • Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (osobito nikal). 

PRIMJENA: Nanijeti ravnomjerno na kožu lica i tijela, prije izlaganja suncu. Često ponavljati nanošenje, osobito nakon kupanja i brisanja kože.

PAKIRANJE: 200 ml