BIO HOLLE PAHULJICE MLIJEČNE INSTANT PROSO 250G

Holle

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C043040
UPC:
7640104951360
Upit o dodatnim količinama

Holle instant mliječne pahuljice od integralnog prosa prikladne su za dojenčad od 6. mjeseca starosti. Idealne su za brzi, večernji obrok te pomažu da se dijete navikne na jela na žlicu i novu hranu.

SASTOJCI: integralno brašno od prosa* 49%, obrano MLIJEKO u prahu* 21%, biljna ulja* (palmino ulje*, suncokretovo ulje*, repičino ulje*), maltodekstrin*, djelomično demineralizirana SIRUTKA u prahu* 6%, slatka SIRUTKA u prahu* 6%, kalcijev karbonat, vitamin A, vitamin D, tiamin. (*) ekološki uzgoj. Dječja hrana za dojenčad i djecu od 6. mjeseca starosti na dalje. Prerađena hrana na bazi žitarica.

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja vrećicu i kutiju dobro zatvoriti. Sadržaj vrećice upotrijebiti unutar 3 tjedna. Jednostavna priprema bez kuhanja.

PRIMJENA: prokuhati 100 ml vode i ohladiti na približno 50°C. Uliti u zdjelicu i umiješati 5 jušnih žlica (30 g) mliječnih pahuljica od integralnog prosa. Ohladiti na približno 37°C. Napomena: slijediti upute jer samo pravilno doziranje će osigurati sve potrebne hranjive sastojke vašem djetetu. Uvijek koristiti svježe pripremljenu hranu. Ne koristiti ostatke. Ne podgrijavati u mikrovalnoj pećnici (postoji mogućnost pregrijavanja). Uvijek provjerite temperaturu kašice prije hranjenja (optimalno 37°C). Obratite posebnu pozornost na dentalnu higijenu nakon što djetetu izraste prvi zub.

Važne informacije: ne davati djeci mlađoj od 6 mjeseci kao zamjenu za majčino mlijeko. Zamjenjuje obrok u bočici kao dio raznolike prehrane od 6 mjeseci. Molimo hraniti dijete sa žlicom.

Ostale prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda: vitamin A 586 µg; vitamin D 7,1 µg; tiamin (B1) 1,0 mg; kalcij 474 mg

PAKIRANJE: 250g