BIO HOLLE PAHULJICE MLIJEČNE INSTANT PIR 250G

Holle

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C043034
UPC:
7640104951346
Upit o dodatnim količinama

Holle Instant mliječne pahuljice s pirom prikladne su za dojenčad od 6. mjeseca starosti na dalje. Idealne su za spravljanje kaše u kombinaciji s voćnom kašom ili pireom. Jednostavne su za pripremu i sadrže isključivo sastojke iz organskog uzgoja te su bez dodanog šećera.

SASTOJCI: integralno PIROVO brašno** 37%, obrano MLIJEKO u prahu* 20%, maltodekstrin*, biljna ulja* (palmino ulje*, suncokretovo ulje*, repičino ulje*), djelomično demineralizirana SIRUTKA u prahu* 6%, slatka SIRUTKA u prahu* 6%, kalcijev karbonat, vitamin A, vitamin D, tiamin. (*) ekološki uzgoj, (**) bio-dinamički uzgoj. Sadrži GLUTEN. Dječja hrana za dojenčad i djecu od 6. mjeseca starosti na dalje. Prerađena hrana na bazi žitarica. +

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja vrećicu i kutiju dobro zatvoriti. Sadržaj vrećice upotrijebiti unutar 3 tjedna.

Jednostavna priprema bez kuhanja.

PRIMJENA: prokuhati 100 ml vode i ohladiti na približno 50°C. Uliti u zdjelicu i umiješati 5 jušnih žlica (30 g) mliječnih pahuljica od pira. Ohladiti na približno 37°C.

Napomena: slijediti upute jer samo pravilno doziranje će osigurati sve potrebne hranjive sastojke vašem djetetu. Uvijek koristiti svježe pripremljenu hranu. Ne koristiti ostatke. Ne podgrijavati u mikrovalnoj pećnici (postoji mogućnost pregrijavanja). Uvijek provjerite temperaturu kašice prije hranjenja (optimalno 37°C). Obratite posebnu pozornost na dentalnu higijenu nakon što djetetu izraste prvi zub.

Važne informacije: ne davati djeci mlađoj od 6 mjeseci kao zamjenu za majčino mlijeko. Zamjenjuje obrok u bočici kao dio raznolike prehrane od 6 mjeseci. Molimo hraniti dijete sa žlicom.

Ostale prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda: vitamin A 586 µg; vitamin D 7,1 µg; tiamin (B1) 0,7 mg; kalcij 472 mg

PAKIRANJE: 250g