BIO HOLLE PAHULJICE MLIJEČNE INSTANT BANANA 250G

Holle

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C043035
UPC:
7640104951384
Upit o dodatnim količinama

Holle Instant mliječne pahuljice s bananom prikladne su za dojenčad od 6. mjeseca starosti na dalje. Idealne su za spravljanje kaše u kombinaciji s voćnom kašom ili pireom. Jednostavne su za pripremu i sadrže isključivo sastojke iz organskog uzgoja te su bez dodanog šećera.

SASTOJCI: integralno PŠENIČNO brašno** 34%, obrano MLIJEKO u prahu* 16,5%, biljna ulja* (palmino ulje*, suncokretovo ulje*, repičino ulje*), djelomično demineralizirana SIRUTKA u prahu* 11%, slatka SIRUTKA u prahu* 10%, pulpa banane u prahu* 8,5%, maltodekstrin*, kalcijev karbonat, vitamin A, vitamin D, tiamin. (*) ekološki uzgoj, (**) bio-dinamički uzgoj. Sadrži GLUTEN. Dječja hrana za dojenčad i djecu od 6. mjeseca starosti na dalje. Prerađena hrana na bazi žitarica. 

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja vrećicu i kutiju dobro zatvoriti. Sadržaj vrećice upotrijebiti unutar 3 tjedna.

PRIMJENA: Jednostavna priprema bez kuhanja.

Uputa za uporabu: prokuhati 100 ml vode i ohladiti na približno 50°C. Uliti u zdjelicu i umiješati 5 jušnih žlica (30 g) mliječnih pahuljica s bananom. Ohladiti na približno 37°C. NAPOMENA: slijediti upute jer samo pravilno doziranje će osigurati sve potrebne hranjive sastojke vašem djetetu. Uvijek koristiti svježe pripremljenu hranu. Ne koristiti ostatke. Ne podgrijavati u mikrovalnoj pećnici (postoji mogućnost pregrijavanja). Uvijek provjerite temperaturu kašice prije hranjenja (optimalno 37°C).

  • Obratite posebnu pozornost na dentalnu higijenu nakon što djetetu izraste prvi zub.
  • Važne informacije: ne davati djeci mlađoj od 6 mjeseci kao zamjenu za majčino mlijeko. Zamjenjuje obrok u bočici kao dio raznolike prehrane od 6 mjeseci.
  • Preporučuje se kao večernji obrok. Molimo hraniti dijete sa žlicom.

Ostale prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda: vitamin A: 588 µg, vitamin D: 7,1 µg, tiamin: 1,285 mg, kalcij: 451 mg