AVENE KREMA ZA NETOLERANTNU KOŽU C.P.I. 50 ML

AVENE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C017834
UPC:
3282779348850
  • Preporučen od strane dermatologa Preporučen od strane dermatologa
Upit o dodatnim količinama

Krema pomaže koži da se zaštiti

Trenutno smiruje iritaciju i obnavlja hidrolipidni sloj kože zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku Parcerine®. Smanjuje reaktivnost kože i osigurava učinkovitu i dugotrajnu zaštitu.

Proizvodi se Sterile Cosmetics tehnologijom: novim standardom proizvodnje, jedinstvenim u svijetu, koji jamči maksimalnu sigurnost za reaktivnu kožu.

PREDNOSTI

  • Avène Krema za netolerantnu kožu sadrži Parcerine®, novi aktivni sastojak, koji utječe na mehanizme koji potiču reaktivnost kože te umiruje iritaciju i obnavlja kožnu barijeru.
  • Štiti - obnavlja kožnu barijeru i pruža učinkovitu i dugotrajnu zaštitu.
  • Visoka tolerancija - sadrži minimalni broj sastojaka odabranih zbog svoje čistoće i nježnosti.
  • Umiruje - Parcerine® u kombinaciji s Avène termalnom vodom, umiruje, djeluje antiiritirajuće, smanjuje reaktivnost kože, osjećaj nelagode i zatezanja kože, a ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.

Avène Krema za netolerantnu kožu namijenjena reaktivnoj koži koja na najmanji podražaj pecka, crveni se, ljušti i svrbi. Namijenjena je i oporavku nadražene prirodno osjetljive kože (svjetla put, tanka koža, crvenilu sklona koža ...) ili netolerantne kože koja i na najmanji podražaj reagira nadraženošću i iritacijom (izazvanom klimatskim uvjetima, pretjerano agresivnim i čestim čišćenjima i pranjima kože lica ili neodgovarajućom ili nadražujućom kozmetikom).

PRIMJENA: Očistite lice i vrat Avène Losionom za netolerantnu kožu. Nanesite  Avène Kremu za netolerantnu kožu ujutro i navečer.

PAKIRANJE: 50 ML