Almagea Prenatal Omega3+ NF2 liokapsule 50kom

ALMAGEA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C041026
UPC:
3859892681906
Almagea Prenatal Omega3 je dodatak prehrani za zdravu trudnoću i dojenje.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Prenatal Omega3+ je dodatak prehrani za zdravu trudnoću i dojenje s jedinstvenim sadržajem vitamina, minerala, antioksidansa i omega-3 masnih kiselina:

Zbog ključne uloge u dijeljenju stanica i formiranju određenih struktura fetusa preporuka je započeti s primjenom folata 12 tjedana prije začeća. Prenatal Omega3+ sadrži dva oblika folne kiseline – aktivni oblik 5-MTHF (600 µg) te folnu kiselinu (200 µg) što doprinosi optimalnoj bioraspoloživosti folata u tijelu majke. Niska razina folata majke je čimbenik rizika za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju.

Nutrijenti koje unosi majka, izlučuju se u mlijeko te tijekom dojenja posredno štite dojenče tako da i važnost luteina i zeaksantina ne prestaje niti nakon poroda. Lutein i zeaksantin se koncentriraju u mozgu, koži, tkivu dojke, ali i u majčinom mlijeku te na taj način pružaju antioksidacijsku zaštitu za bebu.

Sa samo 2 Licaps® DuoCap™ kapsule Prenatal Omega3+ dnevno unosite sve esencijalne nutrijente u optimalnim dozama bitne za mamu i bebu. Licaps® DuoCap™ kapsule dodatno povećavaju učinkovitost apsorpcije visokovrijednih aktivnih tvari i štite aktivne sastojke od kisika i vanjskih utjecaja.

Sastav:

  • Prenatal Omega 3+ unos dokosaheksaenske kiseline (DHA) tijekom trudnoće i dojenja pridonosi normalnom razvoju oka i mozga fetusa i dojenčadi.
  • Željezo doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina zbog čega doprinosi normalnom transportu kisika u tijelu.
  • Vitamin D  doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te održavanju normalnih kostiju i zubi.
  • Vitamin B6 doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti.
  • Jod doprinosi normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače.
  • Cink doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji.
  • Bakar  doprinosi normalnoj funkciji živčanog sustava.
  • Vitamin B12: doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji i doprinose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.

PRIMJENA: Tijekom razdoblja prije, za vrijeme trudnoće i dojenja uzimati 2 puta dnevno po jednu kapsulu, uz obroke.

PAKIRANJE: 50 kapsula