YASENKA IMUNO BC 500 KAPSULE A30

YASENKA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C026092
UPC:
3859892980061
Imuno BC kapsule sadrže 500 mg visokoprocišcenog beta-(1,3/1,6)-D-glukana i vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

DODATAK PREHRANI S BETA-GLUKANOM I VITAMINOM C

Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Imuno BC kapsule sadrže 500 mg visokopročišćenog beta-(1,3/1,6)-D-glukana (>75 %) izoliranog iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae i 100 % preporučenog unosa vitamina C (80 mg) koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti.

U prirodi beta-glukane nalazimo u celulozi kod biljaka, staničnim stijenkama kvasca, mekinjama žitarica (ječam, zob, raž i pšenica), u reishi, shiitake i maitake gljivama te algama i bakterijama.
Beta-glukan je prvi put izoliran 1968. godine. Najlakše dostupan izvor beta-glukana je stanična stijenka pekarskog ili pivskog kvasca Saccharomyces cerevisiae.
Postoje dva oblika glukana, ovisno o izvoru iz kojeg potječu:

  • netopljivi oblik –(1,3/1,6-beta-glukan) izoliran iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae)
  • topljivi oblik –(1,3/1,4-beta-glukan) izoliran iz gljiva i žitarica

Istraživanja su pokazala da netopljivi (1,3/1,6) beta-glukan ima veću biološku aktivnost nego njegov topljivi (1,3/1,4) oblik.
Beta-glukan potiče aktivaciju ciljne stanice koja se manifestira nizom različitih procesa poput fagocitoze i proizvodnje citokina (otpuštanje citokina iz stanica neutrofila), a neizravno aktivira i druge stanice imunosnog sustava.

Imuno BC kapsule uzimaju se kao pomoć funkciji imunološkog sustava u dozi od 1 kapsule na dan, a kod povećanih potreba može se uzeti i dvostruka doza.
Preporučuje se uzimati u trajanju od 2 do 3 mjeseca.

PAKIRANJE: 30 kapsula