More, plaža, mokri kupaći kostimi i oslabljeni imunitet presudni su faktori koji tijekom ljetnih mjeseci mogu izazvati razne urinarne infekcije. Svatko od nas se tijekom života vjerojatno susreo s njima, a ne čudi podatak da je tijekom 2018. godine prema podacima HJZJ-a, u Hrvatskoj od upale mokraćnog mjehura i ostalih bolesti urinarnog sustava oboljelo više od 170 000 ljudi.

08.06.2020

Na urinarne infekcije nitko nije imun, one zahvaćaju ljude svih dobnih skupina, a rizičnu skupinu svakako čine žene, iako ni muškarci nisu isključeni. Često su popraćene neugodnim simptomima poput učestalog mokrenja, krvavog urina, peckanja pri mokrenju i probadajuće boli u donjem dijelu trbuha. Još jedan veliki problem stvara i njihovo učestalo vraćanje unatoč terapiji koje zatvara začarani krug između odsutnosti bolesti i njenog ponovnog povratka. Da bi se ovakve situacije u što većoj mjeri izbjegle, kako bi sačuvali fizičko zdravlje, ali i izbjegli osjećaj stalnog opterećenja i nelagode, potrebno je tijekom cijele godine voditi brigu o stanju našeg imunološkog sustava.

Kod urinarnih infekcija, osobito onih koje se opetovano ponavljaju, kao odlično rješenje može poslužiti

SOLGAR CRAN FLORA

Dodatak prehrani s američkom brusnicom, L. acidophilus i Esterom-C®

Ester-C® kojeg sadrži Solgar Cran Flora je jedinstveni, patentirani, nekiseli oblik vitamina C. Karakterizira ga visok stupanj apsorpcije, a neutralan pH čini ga vrlo nježnim za probavu. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Osim Estera-C®, Solgar Cran Flora sadrži i koncentrat ploda američke brusnice te kulturu živih mikroorganizama Lactobacillus acidophilus.

Solgar Cran Flora je jedinstvena formulacija koja sadrži brusnicu, vitamin C (kao Ester-C ®, kalcijum askorbat) i L. Acidophilus.