PHILIPS INHALATOR KOMPRESORSKI INNOSPIRE ESSENCE

PHILIPS

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C019225
UPC:
383730999678
Philips InnoSpire ESSENCE - kompresorski inhalator osigurava mikro velicinu cestica koje odlaze ne samo u gornje dišne puteve nego i do plucnih alveola.
Upit o dodatnim količinama

Philips InnoSpire ESSENCE - kompresorski inhalator osigurava mikro veličinu čestica koje odlaze ne samo u gornje dišne puteve nego i do plućnih alveola. Pogodan je za korištenje kod bolesti kao što su astma, kronična opstruktivna bolest pluća, bronhitis, kašalj te kod drugih respiratornih i plućnih bolesti. Za brzu i učinkovitu respiratornu terapiju djece i odraslih. 

  • Kraće vrijeme inhalacije - 5-7 min
  • Pouzdano  oslobađanje aerosola
  • Postojana kvaliteta raspršivanja

Garancija: 4 godine
Dolazi s maskom za odrasle i djecu, nastavak za usta, rezervni filter i torba.


Inhalatori funkcioniraju tako što se u njima stvara vodena para u kojoj se nalazi otopljen lijek. Da bi lijek djelovao neophodno je da čestice budu što manje, točnije manje od 5 mikrometara jer će samo na taj način dospjeti do svih dijelova pluća. Kompresorski inhalatori imaju u svom sastavu klip koji komprimira vanjski i unutrašnji zrak u inhalatoru koji zatim djeluje na tekućinu (fiziološku otopinu/fiziološka i lijek/lijek), miješajući otopinu sa komprimiranim zrakom stvarajući aerosol. Prednosti inhalacijskog postupka: lijek dublje ulazi u dišni sustav, lijek ciljano djeluje na respiratornu sluznicu, koristi se manja doza lijeka, gotovo da nema neželjenih nuspojava, miješanjem lijeka s fiziološkom otopinom u inhalatoru vlaži se sluznica respiratornog sustava što olakšava iskašljavanje. Inhalacija kompresorskim inhalatorom traje 6-15 min. Učestalost inhalacija u toku jednog dana ovisi od stanja djeteta i kliničke slike.

Više o inhalatoru Philips Essence i načinu korištenja pogledajte na poveznici:

https://youtu.be/_zsvA7XJ5E0