M.E.V. FELLER VITAMIN C S BIOFLAVONOIDIMA TABLETE A60 Rok upotrebe: 9/2024

M.E.V. FELLER

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C035449
UPC:
3859892667719
m.e.v. Feller® Vitamin C s bioflavonoidima sadržava 500 mg vitamina C, ili 625 % preporučenog unosa. Rok upotrebe: 9/2024
Upit o dodatnim količinama

ROK UPOTREBE: 9/2024

Vitamin C ima važnu ulogu u prevenciji i smanjenju trajanja te intenziteta infekcija. Bioflavonoidi stimuliraju djelovanje vitamina C koji sudjeluje u sintezi kolagena, esencijalnog za očuvanje integriteta, čvrstoću i elastičnost samih stjenki vena i kapilara. Osim sinergijskog djelovanja rutin i hesperidin, pospješuju apsorpciju i regeneraciju vitamina C nakon neutralizacije slobodnih radikala čime produljuju njegov „životni vijek“. Ova karakteristika od velike je važnosti i za djelovanje vitamina C na imunološki sustav.
Terapijski učinak postiže se unosom od 500 do 1000 mg na dan, a njegova je iskoristivost veća ako je u kompleksu s bioflavonoidima. m.e.v. Feller® Vitamin C s bioflavonoidima sadržava 500 mg vitamina C, ili 625 % preporučenog unosa. Uz vitamin C, sadržava i bioflavonoide iz kore ploda agruma te prah šipka.

SASTOJCI U PREPORUČENOJ DNEVNOJ DOZI (1 TABLETA):

  • Vitamin C (L-askorbinska kiselina)   500 mg
  • Kompleks bioflavonoida kore ploda agruma (Citrus spp.)   55 mg

s najmanje:

  • hesperidin u prahu   5 mg
  • rutin u prahu   5 mg
  • Prah ploda šipka (Rosa canina)   25 mg

*preporučeni unos za odrasle 

UPOZORENJE: Ne koristiti za vrijeme trudnoće. Osobe koje uzimaju lijekove ili imaju posebna medicinska stanja trebaju se prije uzimanja ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom.

NAČIN PRIMJENEOdrasli i djeca iznad 12 godina: 1 tableta na dan, uz obrok

PAKIRANJE: 60 tableta

M. E. V. Feller ‒ Zdravlje s potpisom