EUCERIN ELASTICITY+FILLER KREMA RUKE 75ml NOVO

EUCERIN

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C046026
UPC:
4005800287442
  • Preporučen od strane dermatologa Preporučen od strane dermatologa
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity korigirajuća krema za hiperpigmentacije na rukama SPF30

  • Vidljivo smanjuje hiperpigmentacije
  •  Pruža dugotrajnu 24h hidrataciju
  •  Poboljšava zategnutost i elastičnost kože
  • Za sve tipove kože

Brzo upijajuća korigirajuća krema za hiperpigmentacije na rukama sadrži patentirani sastojak thiamidol koji smanjuje pojavu hiperpigmentacija i redovitom primjenom sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Krema za ruke brzo se upija, poboljšava elastičnost kože i pruža 24-satnu hidrataciju. SPF 30 pruža dodatnu zaštitu od nastanka hiperpigmentacija uzrokovanih suncem. Primjenjivati maksimalno 4 puta dnevno.  

Jedinstvena Eucerin kombinacija kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline djeluje uz arktin koji vidljivo ispunjava duboke bore i ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože. Sadrži i thiamidol, učinkovit i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina. Klinički i dermatološki dokazano smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prvi rezultati vidljivi su nakon dva tjedna i kontinuirano se poboljšavaju redovitom primjenom.

S UVA i UVB filtrima (SPF 30) korigirajuća krema pruža učinkovitu zaštitu od sunca. Hiperpigmentacije na rukama su vidljivo smanjene, a koža izgleda ujednačeno i blistavo.

PRIMJENA: Umasirati dok se krema u potpunosti ne upije. Za najbolje rezultate koristiti u večernjoj rutini.

Izbjegavati kontakt s očima. Njegu s thiamidolom primjenjivati najviše 4 puta dnevno

PAKIRANJE: 75ml