CARICOL GASTRO VREĆICE A20

VIP VITALITY

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C008953
UPC:
9120001433179
Prirodni proizvod za pomoć u ublažavanju simptoma probavnih problema.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Caricol Gastro® je 100% prirodni proizvod biološke papaje i zobi. Predstavlja patentirani recept, čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, a prikladan je i za djecu, trudnice i dojilje.

Caricol® predstavlja pravu podršku iz prirode jer sadrži samo prirodne sastojke, i to 50% zobi iz biološkog uzgoja, 40% pripravka od papaje Caricol®, 10% biološkog koncentrata soka od štajerske jabuke.

Papaja je vrlo cijenjena zbog aktivnih supstanci koje sadrži i svog utjecaja na probavu. Radi se o vrlo lužnatom tropskom voću, a sadrži sve esencijalne aminokiseline, velike količine kalcija, magnezija, kalija, kao i esencijalne mase kiseline te bioflavonoide.

Zob je tradicionalno poznata kao pomagač kod tegoba probavnog sustava. Znanost je dokazala da tzv. avenantramidi, djelotvorni polifenoli koji se nalaze u zobi, pokazuju učinkovito protuupalno djelovanje.

PRIMJENA: 2 vrećice dnevno, po 1 vrećica prije glavnog obroka.

Caricol Gastro® je dodatak prehrani u obliku paste, pakiran u pojedinačnim obrocima, tj. vrećicama od 20 g, s ukupno 20 vrećica u kutiji.

Za konzumaciju nisu potrebni ni dodatna tekućina ni posuda. Otvorite vrećicu i direktno iz nje konzumirajte sadržaj. Zbog praktičnog pakiranja, pojedinačne porcije ovog proizvoda možete lako ponijeti sa sobom bilo gdje.”

Caricol® je prikladan i za djecu, trudnice i dojilje.