Dietpharm Magnezij Malat prašak 400 A20

DIETPHARM

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C049110
UPC:
0385888124530
Dodatak prehrani s visokom dozom magnezija, vitamina B6 i D3. Za normalnu živčanu funkciju.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Magnezij Malat 400 je dodatak prehrani s visokom dnevnom dozom magnezija u obliku magnezijevog malata (400 mg), vitaminom B6 i vitaminom D3. Prašak sa sladilom, okusa limuna i naranče. Samo 1 napitak dnevno sadrži 400 mg visoko bioraspoloživog magnezija te vitamine B6 i D za još bolju apsorpciju!

Magnezij Malat 400 namijenjen je fizički aktivnim osobama i sportašima, kod nedostatka energije i kroničnog umora te pojedincima za zdravlje mišića i živčanog sustava. 

Zahvaljujući malatnoj kiselini, jednoj od ključnih komponenti Krebsovog ciklusa (procesa stvaranja energije), magnezij malat doprinosi stvaranju energije i prvi je izbor magnezija za profesionalne sportaše i osobe koje se aktivno bave tjelesnom aktivnošću, ali i za sve one koji vode stresan i naporan način života, osjećaju kroničan umor, iscrpljenost i nedostatak energije. Magnezij malat pomaže i kod grčeva te je izvrsna podrška za oporavak mišića nakon intenzivnog treninga. Doprinosi i mentalnom fokusu i cjelokupnoj kognitivnoj funkciji, što ga čini izvrsnim izborom za studente i profesionalce koji žele poboljšati fokus i produktivnost tijekom izazovnih zadataka. 

AKTIVNI SASTOJCI: Magnezij (magnezijev malat), Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), Vitamin D (kolekalciferol)

TVRDNJE: Magnezij i vitamin D doprinose održavanju normalne funkcije mišića.
Magnezij i vitamin B6 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava. 
Magnezij i vitamin B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom metabolizmu stvaranja energije.
Magnezij doprinosi normalnoj sintezi bjelančevina.
Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu bjelančevina i glikogena.

PRIMJENA: Odrasli i djeca iznad 14 godina uzimaju 1 vrećicu na dan. Prašak iz vrećice je potrebno otopiti u čaši (2 dl) vode te nakon pripreme odmah popiti.

UPOZORENJA: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.