BRAUN EPILATOR SES 9002 3D FLEX

BRAUN

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C001853
UPC:
4210201234746
EPILATOR ZA UKLANJANJE DLAČICA
  • local_shipping Besplatna dostava
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Braun Silk-épil 9 Flex 9-002, epilator s fleksibilnom glavom za lakše uklanjanje dlačica, brijaća glava i kontrola pritiska za lako uklanjanje dlačica, bežična mokra i suha epilacija, eksfolijacija za glađu kožu, široka glava s 40 pinceta i uska drška

  • LAKOĆA KORIŠTENJA: Prvi epilator na svijetu s potpuno fleksibilnom glavom za lakše uklanjanje dlačica.
  • GLATKA KOŽA: Tehnologija pinceta MicroGrip (40 pinceta) pruža glatku kožu tjednima, a ne danima.
  • PRAKTIČNOST: Ergonomska drška s protukliznim hvatištem, savršena za epilaciju pod tušem.
  • UGODNOST: Može se koristiti pod vodom za ugodniju epilaciju, a tehnologija SensoSmart™ osigurava adekvatan pritisak.
  • MULTIFUNKCIONALNOST: Epilator ima i brijaću glavu koja se može koristiti umjesto epilacijske na osjetljivim područjima.
  • Uska, ergonomska drška

Potpuno nov oblik drške s protukliznim hvatištem posebno je praktičan pod tušem te omogućuje lakše, preciznije rukovanje, čineći epilator savršenim za ona teško dostupna područja.

Održavanje bikini-zone

Pripremite se za dan na plaži bez petljancija koje znaju pratiti uklanjanje dlačica voskom. Ova potpuno fleksibilna glava omogućit će vam jednostavnu epilaciju. Bez boli. Bez zakazivanja termina. Samo tjedni i tjedni glatke kože kao iz salona. 

Glatki pazusi

Obucite svoj omiljeni top bez brige o tome kako vam izgledaju pazusi jer oni će biti meki i glatki. Za izuzetno osjetljiva područja preporučujemo brijaću glavu koju dobivate u ovom kompletu.

Za cijelo tijelo

Zahvaljujući fleksibilnoj glavi lako možete epilirati dlačice na cijelom tijelu, čak i one na zahtjevnijim područjima. Tehnologija MicroGrip s 40% širom glavom uklanja više dlačica jednim potezom za učinkovitiju epilaciju.

Više nećete propustiti nijednu dlačicu.

Pobrinite se da vam ne promakne ni jedna dlačica kako bi vaša koža duže bila glatka. U tome će vam pomoći posebna značajka, svjetlo Smartlight koje otkriva i najtanje dlačice kako biste vi mogli uživati u predivno glatkoj koži.

Pincete MicroGrip.

Svojim širokim, dugim i dubokim pincetama, Silk-épil 9 Flex precizno uklanja i najkraće dlačice, koje ni vosak ne može uhvatiti.

Senzor pritiska.

Tehnologija SensoSmart™ vodi vas kroz epilaciju vodeći računa o tome da koristite adekvatnu razinu pritiska na kožu. Kada pritišćete presnažno, pali se crveno svjetlo.

Wet & Dry

Uređaj je 100% vodootporan pa se možete epilirati u kadi ili pod tušem. Kada se provodi redovito i pod vodom, epilacija postaje gotovo bezbolna.

Brijanje i podrezivanje

Brijaća glava pretvara epilator u pravi pravcati brijaći aparat, dok glava s trimerom omogućuje podrezivanje dlačica.