PIP snaga iz prirode

PIP snaga iz prirode

28.03.2023

PIP Farmakol mednopropolisni sirupi proizvedeni u vlastitoj proizvodnji potpuno su prirodnog sastava, proizvedeni u skladu s najvišim proizvodnim normama, ne sadrže konzervanse, alkohol, dodani šećer ili sladila.

Sadrže brižno odabrane sorte meda u skladu s namjenom sirupa, bezalkoholnu otopinu propolisa standardiziranog na ukupne flavonoide, bezalkoholne ekstrakte biljaka, matičnu mliječ standardiziranu na 10-HDA, vitamine i minerale. Tekstura sirupa omogućava potpuno oblaganje sluznice grla i ždrijela, smanjuje suhoću i iritaciju sluznice, a preventivno i terapijsko korištenje doprinosi boljem općem stanju organizma.

Sirup je farmaceutski oblik koji se najčešće primjenjuje kod kašlja, ali i za jačanje otpornosti organizma i vitalnost, nadoknadu željeza, ublažavanje umora i iscrpljenosti. Zbog jednostavnosti primjene preporučuje se djeci, ali i starijim osobama ili osobama s teškoćama pri gutanju.

Farmakol Bronhopip plus sirup

Tekstura sirupa omogućava potpuno oblaganje sluznice grla i ždrijela, a protuupalno djelovanje propolisa ublažava čestu pojavu kronične i akutne upale dišnih organa. Ekstrakt smrekovih vršaka ima antibakterijsko djelovanje, prirodni je antiseptik, sadrži terpene, polifenole i vitamin C. Smrekovi vršci u sinergiji s ekstraktom majčine dušice (opušta mišiće dušnika) pomažu kod kroničnog i akutnog bronhitisa, olakšavaju razgradnju i uklanjanje bronhijalnog sekreta. Sirup se preporučuje kod pojave produktivnog kašlja.

Farmakol Laringopip plus sirup

Tekstura sirupa omogućava potpuno oblaganje sluznice grla i ždrijela čime bitno smanjuje suhoću i nadražaj. Med i propolis značajno doprinose učinkovitosti sirupa jer na sluznicu ždrijela djeluju antibakterijski ubrzavajući njen oporavak. Korijen bijelog sljeza ublažava kašalj, a ekstrakt anisa olakšava iskašljavanje. Islandski lišaj sadrži biljne sluzi koje oblažu površinu sluznice te imaju umirujuće djelovanje. Sirup se preporuča koristiti kod pojave suhog i kombiniranog kašlja, upale ždrijela i laringitisa.

Farmakol Feropip sirup

Medni sirup s dodatkom željezo (II) fumarata, koje doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, sadrži i koncentrirani sok aronije koji obiluje vitaminom C i P koji osiguravaju bolju iskoristivost željeza. Med medljikovac - osnova sirupa potiče i olakšava apsorpciju željeza, sadrži vitamin B2 (riboflavin), važan za stvaranje stanica krvi. Dodanu vrijednost imaju antioksidansi kojima obiluje med i sok aronije. Feropip sirup povoljno djeluje na poboljšanje općeg stanja organizma, otklanja umor i iscrpljenost, poboljšava apetit. Ne uzrokuje probavne smetnje, dobro iskoristiv oblik željeza.

Farmakol Imunalpip plus sirup

Mednopropolisni sirup svojim sastavom prilagođen za primjenu kod djece, namijenjen je jačanju imunološkog sustava i povećanju snage i vitalnosti organizma, a preventivno se preporučuje kod akutnih stanja virusnih i bakterijskih infekcija, prehlada i alergija. Uz med i propolis, u svom sastavu sadrži matičnu mliječ, prirodni sok aronije, vitamin C i cink koji doprinose jačanju oslabljenog imunološkog sustava uslijed stresa te povećanih fizičkih i psihičkih napora.

Matična mliječ za cijelu obitelj

Matična mliječi izvrstan je spoj vitamina, minerala, aminokiselina i hranjivih materija potrebnih svakom organizmu. Zahvaljujući bogatstvu za zdravlje bitnih sastojaka, preporučuje se u stanjima iscrpljenosti organizma, manjka energije te opće bezvoljnosti.

Najvažnija i prisutna samo u matičnoj mliječi je nezasićena masna kiselina 10 hidroksidecenska kiselina (10-HDA), koja je ujedno i dokaz nepatvorenosti matične mliječi. Upravo se zbog 10-HDA matičnoj mliječi pripisuju brojna ljekovita svojstva.

Farmakol Matična mliječ ampule 1400mg sadrži 19 mg 10- HDA u jednoj ampuli, a namijenjena je odraslima s oslabljenim obrambenim sposobnostima organizma, za brži oporavak i bolje psihofizičko stanje organizma. Ampule sadrže svježu matičnu mliječ i mikroelemente bakar i selen koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Obnavlja energetske zalihe, održava vitalnost i psihofizičku snagu organizma. Kao prirodni biostimulator i antioksidans regenerira stanice, usporava proces starenja.