Hansaplast “Green & Protect flasteri za učinkovitu njegu rana

Hansaplast “Green & Protect flasteri za učinkovitu njegu rana

Objavio eljekarna24.hr on 21.08.2024

Kada je riječ o njezi rana, Hansaplast je ime koje se ističe naprednom kvalitetom i inovacijama nastalim pažljivim osluškivanjem naših potreba. Flasteri iz nove “Green & Protect” linije posebno su prilagođeni za sve koji traže pouzdanu zaštitu za rane, potpuno su biorazgradivi i prvi su flasteri na svijetu izrađeni od 100% prirodnih vlakana!

Zašto odabrati biorazgradive flastere?

U današnjem svijetu, gdje se svakodnevno suočavamo s izazovima očuvanja okoliša, važnost korištenja održivih proizvoda postaje sve očitija. Hansaplast, pionir u industriji brige o ranama, prepoznao je ovu potrebu i odgovorio razvojem "Green & Protect" flastera. Ovi flasteri nisu samo prvi na svijetu izrađeni od 100% prirodnih vlakana, već predstavljaju veliki korak prema smanjenju ekološkog otiska proizvodnje medicinskih potrepština. Inovacija biorazgradivih flastera donosi dvostruku korist. Prvo, korištenjem prirodnih materijala, smanjuje se ovisnost o sintetičkim materijalima koji su teški za recikliranje i često završavaju kao otpad u prirodi. Drugo, "Green & Protect" flasteri pružaju istu razinu zaštite i komfora koju očekujemo od tradicionalnih flastera. Njihova sposobnost da omoguće koži da 'diše' dok istovremeno štite ranu od bakterija i prljavštine čini ih idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Što čini Hansaplast "Green & Protect" liniju zaista “zelenom”?

  • Odgovornost prema okolišu: Hansaplast se kroz "Green & Protect" liniju obvezuje na smanjenje ekološkog otiska, što uključuje smanjenje upotrebe plastike i papira u ambalaži.
  • Široka primjena: ovi flasteri dostupni su u različitim veličinama i oblicima, lako se prilagođavaju različitim potrebama i oblicima rana
  • Biorazgradivi materijali: flasteri su izrađeni od 100% prirodnih vlakana i biorazgradivi su, što smanjuje otpad.
  • Neiritirajući jastučići: posebno dizajnirani jastučići ne lijepe se za ranu, osiguravajući tako ugodnije iskustvo nošenja uz zaštitu.
  • Potpuno reciklabilno pakiranje: ambalaža je redizajnirana tako da je lakša za rukovanje i štedi do 106 tona papira godišnje!

Hansaplast Green & Protect flaster

3 koraka za pravilno korištenje flastera i brže zacjeljivanje rana

Bez obzira na to radi li se o maloj ogrebotini ili o posjekotini, važno je posvetiti ispravnu brigu o rani. Evo nekoliko jednostavnih koraka kako to učiniti:

  1. Čišćenje i dezinfekcija: ranu uvijek prvo očistite od prljavštine i bakterija. 
  1. Zaštita: nakon čišćenja, ozljedu oprezno prekrijte Hansaplast "Green & Protect" flasterom. Ovi flasteri su izdržljivi, vodootporni i čvrsto prianjaju uz kožu, osiguravajući optimalnu zaštitu.
  1. Obnavljanje: kako bi rana brže i sigurnije zacijelila, redovito nanosite Hansaplast obnavljajuću mast za rane. Flaster možete svakodnevno mijenjati ili slijedite upute svog liječnika za češće ili specifično mijenjanje.

Kada sljedeći put zatrebate flaster, odaberite Hansaplast "Green & Protect". Vaše rane će biti zaštićene, a vi ćete znati da ste napravili izbor koji podržava održivost i brigu za okoliš.