BIONIKE TRIDERM LENIL+ PROTUUPALNA KREMA 50 ML

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C035328
UPC:
8029041213219
Krema Lenil+ primjenjuje se za simptomatsku terapiju kod atopijskog, kontaktnog (nadražajnog ili alergijskog) i seborejičkog dermatitisa.
  • Preporučen od strane dermatologa Preporučen od strane dermatologa
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Krema Lenil+ primjenjuje se za simptomatsku terapiju kod atopijskog, kontaktnog (nadražajnog ili alergijskog) i seborejičkog dermatitisa

Komplementarna s istovremenom terapijom lijekovima, krema djeluje protuupalno, osobito u slučaju ekcema. Antioksidativni učinak patentiranih aktivnih sastojaka štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima koji uzrokuju upalu. Zahvaljujući kombiniranom djelovanju umirujućih i omekšavajućih sastojaka, krema štiti integritet i balans epidermalne kožne barijere, umanjuje crvenilo, svrbež i osjećaj žarenja. Koristi se u pedijatriji, dermatologiji, medicini rada i alergologiji.

SASTOJCI:

  • Furfuril-palmitat i glicerofosfoinozitol djeluju antioksidativno i umanjuju simptome upale, crvenilo, osjećaj žarenja i zatezanja kože.
  • Bisabolol umiruje, ovlažuje i štiti hidrolipidni balans kože.
  • Fitosfingozin inhibira razvoj mikroorganizama na površini kože, reducira crvenilo i ublažava upalu.
  • Enoksolon umanjuje alergijsku reakciju, djeluje protuupalno i umirujuće.
  • Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal). 

PRIMJENA: Nanijeti na očišćenu kožu 2 puta na dan, lagano razmazati. Koristi se bez vremenskog ograničenja, sve dok traju simptomi. 

PAKIRANJE: 50 ml