BIONIKE TRIDERM LENIL AG ZAŠTITNA KREMA 30 ML

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C039463
UPC:
8029041213257
Bionike Triderm Lenil Ag zaštitna i umirujuća krema za njegu kože s crvenilom i iritacijom sadrži koloidno srebro.
  • Preporučen od strane dermatologa Preporučen od strane dermatologa
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Umirujuća krema koristi se za njegu upaljene kože, osobito u slučaju ekcema s maceracijama, crvenilom i iritacijom. Pogodna je u slučajevima alergijskog, iritativnog i kontaktnog dermatitisa, impetiga i stanja kože s dermatozama kod kojih je prisutan rizik od sekundarne infekcije. Sadrži koloidno srebro i furfuril-palmitat. Krema umanjuje crvenilo, osjećaj peckanja, svrbeža i žarenja. Može se preporučiti kao adekvatna zamjena za antibiotsku kremu.

SASTOJCI:

  • Ova nesteroidna krema sadrži furfuril palmitat, niacin, alfa-bisabolol i koloidno srebro.
  • Furfuril-palmitat djeluje antioksidativno i umanjuje simptome upale, crvenilo, osjećaj žarenja i zatezanja kože.
  • Koloidno srebro pomaže zaštititi od razvoja i umnožavanja mikroorganizama, osobito u slučajevima maceracija, svrbeža i rizika od razvoja superinfekcije.
  • Vitamin PP (niacinamid) obnavlja epidermis i potiče stanice kože na proizvodnju ceramida i esencijalnih masnih kiselina.
  • Bisabolol iz kamilice umiruje, ovlažuje i štiti hidrolipidni balans kože. Krema ne sadrži parfeme, gluten i njegove derivate, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal. 

PRIMJENA: Nanijeti 2 ili više puta na dan, na dijelove kože zahvaćene crvenilom i nadražajem.

PAKIRANJE: 30 ml

NAPOMENA: Samo za vanjsku primjenu na koži. Izbjegavati dodir sa sluznicom oka, a u slučaju kontakta isprati obilnom količinom hladne vode. Izbjegavati nanošenje na sluznice. Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na neki od sastojaka kreme. Ne izlagati direktno suncu i izvoru topline. U slučaju nuspojave prestati s primjenom i potražiti savjet liječnika / ljekarnika.

Interakcije: Kod uobičajene primjene nema interakcija s lijekovima, već djeluje sinergistički s terapijom. Kod primjene s drugim lijekovima koji se nanose na kožu, prethodno se savjetovati s liječnikom / ljekarnikom.