BIONIKE DEFENCE TEKUĆI LIFTING PUDER 203 30ML

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C049925
UPC:
8029041176330
Tekući puder s anti-ageing i lifting učinkom.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Ovaj tekući puder ima bogatu kremastu teksturu, koja se odlično stapa s kožom, daje osjećaj iznimne ugode i besprijekornu boju tena do 24 sata od primjene. Zahvaljujući posebnom biljnom aktivnom sastojku iz sjemenki kakaovca, nakon nanošenja ostavlja satenski efekt na koži. Obogaćen je antioksidativnim sastojcima i pomaže u zaštiti od štetnog djelovanja štetnih čestica iz okoliša i sastojaka čije djelovanje može ubrzati procese starenja. Uspješno prikriva oštre crte lica, ublažava fine mimičke bore i znakove umora. Ima laganu do srednju moć prekrivanja, a pogodan je za zrelu i umornu kožu.
Putem kože, najvećeg organa ljudskog tijela, mogu se resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija, niti gluten i njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Puder je dostupan u 4 nijanse: 201 – ivoire, 202 – creme, 203 – sable i 204 – beige.

Način primjene:

Prije upotrebe lagano protresti bočicu. Nakon dnevne kreme i / ili podloge ravnomjerno nanijeti tekući puder na lice, koristeći spužvicu (blender) ili kist za pudere.