BIONIKE DEFENCE MAT VELVET TEKUĆI PUDER 12H 404 30ML

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C049931
UPC:
8029041176149
Tekući puder sadrži sastojke koji njeguju i umanjuju masni sjaj, a matirajući učinak traje do 12 sati.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Ovaj tekući puder daje koži prirodan izgled, sužava proširene pore i dobro prekriva nepravilnosti karakteristične za masnu kožu. Pogodan je za mješovitu i masnu kožu jer umanjuje masni sjaj i pruža baršunasto-mat učinak do 12 sati, čak i u uvjetima povišene vlažnosti zraka. Lako se nanosi na kožu zahvaljujući posebnim sastojcima koji ostavljaju „dry touch” efekt, a kožu čine prozračnom i baršunastom. Puder ne zatvara pore i ne djeluje komedogeno, a ima srednju do visoku moć prekrivanja. 
Putem kože, najvećeg organa ljudskog tijela, mogu se resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija, niti gluten i njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten. 

Tekući puder je dostupan u 4 nijanse: 401 – ivoire, 402 – creme, 403 – sable i 404 – beige.

Primjena:

Prije upotrebe lagano protresti tubu. Nakon dnevne kreme i / ili podloge ravnomjerno nanijeti tekući puder na lice, koristeći spužvicu (blender) ili kist za pudere.