BIONIKE DEFENCE KOREKTOR LIFTING 203 5ML

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C049911
UPC:
8029041172523
Tekući korektor s hijaluronskom kiselinom. Jako dobro prekriva nesavršenosti.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Tekući korektor sadrži pigmente s jakim intenzitetom, hijaluronsku kiselinu i biljne sastojke s učinkom koji se može opisati sličnim poput onog koji se postiže nakon primjene botoksa. Unatoč vrlo laganoj i svilenkastoj teksturi, ovaj korektor dobro prekriva nesavršenosti, tamne kolutove ispod i oko očiju. Brzi učinak podizanja (liftinga) traje do 12 sati od nanošenja. Oftalmološki je testiran, ne nadražuje sluznicu oka i pogodan je za osobe koje nose kontaktne leće. Korektor ima srednju do visoku moć prekrivanja.
Putem kože, najvećeg organa ljudskog tijela, mogu se resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija, niti gluten i njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Korektor je dostupan u 3 nijanse: 202 – creme, 203 – sable i 204 – beige.

Način primjene:

Uz pomoć aplikatora sa spužvicom nanijeti na područje kože s nepravilnostima. Nježnim potezima ponoviti nanošenje, dok se ne postigne željena prekrivenost.

Količina: 5 ml