BIO HOLLE PAHULJICE INTEGRALNA ZOB 250G

Holle

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C016065
UPC:
7640104952619
Upit o dodatnim količinama
  • Holle Instant pahuljice od integralni zobi prikladne su za dojenčad od 4. mjeseca starosti na dalje. Idealne su za spravljanje kaše s mlijekom, kaše na vodi (bez mlijeka), u kombinaciji s voćnom kašom ili s bilo kojom dojenačkom formulom.
  • Jednostavne su za pripremu i sadrže isključivo sastojke iz organskog uzgoja te su bez dodanog šećera.
  • Korištenjem cjelovitih žitarica čuvamo hranjive sastojke. Cjelovite žitarice u Holle pahuljicama lako su probavljive, što je posebno pogodno za bebe.

SASTOJCI: integralno ZOBENO brašno*, tiamin (vitamin B1). (*) bio-dinamički uzgoj. Može sadržavati PŠENICU u tragovima. Dječja hrana za dojenčad i djecu od 6. mjeseca starosti na dalje. Prerađena hrana na bazi žitarica. Demeter kvaliteta. 

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja upotrijebiti unutar 3 tjedna.

PRIMJENA: Jednostavna priprema bez kuhanja.

  • Priprema s organskim dojenačkim formulama: pripremite 170 ml odabrane dojenačke formule (u skladu s uputama). Uliti pripremljenu dojenačku formulu u zdjelicu i pomiješati s 18 g pahuljica od integralne zobi (otprilike 3-4 jušnih žlica). Ohladiti na približno 37°C.
  • Priprema s mlijekom i vodom: prokuhati 100 ml vode i 100 ml punomasnog mlijeka i ohladiti na približno 50°C. Uliti u zdjelicu i umiješati 25 g pahuljica od integralne zobi (otprilike 5 jušnih žlica). Ohladiti na približno 37°C.
  • Priprema s vodom: prokuhati 200 ml vode i ohladiti na približno 50°C. Uliti u zdjelicu i umiješati 25 g pahuljica od integralne zobi (otprilike 5 jušnih žlica) i dodati 1 čajnu žličicu jestivog ulja. Ohladiti na približno 37°C.
  • Priprema s majčinim mlijekom: promiješati 25 g (otprilike 5 jušnih žlica) pahuljica od integralne zobi s 130 ml toplog majčinog mlijeka. Da bi se sačuvale vrijedne hranjive tvari iz majčinog mlijeka – ne podgrijavati na temperaturi iznad 40°C.
  • Priprema kao voćna ili povrtna kašica: promiješati 20 g pahuljica od integralne zobi (otprilike 4 jušne žlice) sa 100 g voćne kašice iz staklenke ili voćne kašice od svježeg voća te dodati jednu čajnu žličicu jestivog ulja. Dodati otprilike 90 ml prokuhane i ohlađene vode na približno 50°C. Kao alternativu možete upotrijebiti 160 g tople povrtne kašice iz staklenke i dodati 2 čajne žličice jestivog ulja.
  • Napomena: slijediti upute jer samo pravilno doziranje će osigurati sve potrebne hranjive sastojke vašem djetetu. Uvijek koristiti svježe pripremljenu hranu. Ne koristiti ostatke. Ne podgrijavati u mikrovalnoj pećnici (postoji mogućnost pregrijavanja). Uvijek provjerite temperaturu kašice prije hranjenja (optimalno 37°C). Obratite posebnu pozornost na dentalnu higijenu nakon što djetetu izraste prvi zub.
  • Preporuka proizvođača: kod pripreme sa svježim mlijekom preporučuje se dodati 2 jušne žlice voćnog soka bogatog vitaminom C za poboljšanu apsorpciju željeza. Kod pripreme bez mlijeka kašica gotovo ne sadrži masti stoga u tim slučajevima preporučuje se dodati 1 - 2 čajne žličice jestivog ulja. 1 jušna žlica pahuljica = otprilike 5 g / 1 čajna žličica jestivog ulja za bebe = otprilike 4 g. Ostale prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda: vlakna 8 g, tiamin (vitamin B1) 1,433 mg

PAKIRANJE: 250g