BIO HOLLE PAHULJICE INTEGRALNA RIŽA 250G

Holle

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C013323
UPC:
7640104952510
Upit o dodatnim količinama

Holle Instant pahuljice od integralne riže prikladne su za dojenčad od od 6. mjeseca starosti na dalje. Idealan su brzi obrok i pomažu bebi da se navikne na nove okuse i hranu na žlicu. Odlične za spravljanje kaše s mlijekom, kaše na vodi (bez mlijeka), u kombinaciji s voćnom kašom ili s bilo kojom dojenačkom formulom. Jednostavne su za pripremu i sadrže isključivo sastojke iz organskog uzgoja te su bez dodanog šećera i bez glutena.

SASTOJCI. integralno rižino brašno iz ekološkog uzgoja, tiamin (vitamin B1). Dječja hrana za dojenčad i djecu od 6. mjeseca starosti na dalje. Prerađena hrana na bazi žitarica. Pakirano u kontroliranoj atmosferi. Zemlja podrijetla: Njemačka. 

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja vrećicu i kutiju dobro zatvoriti. Sadržaj vrećice upotrijebiti unutar 3 tjedna.

PRIMJENA: Jednostavna priprema bez kuhanja.

Priprema s dojenačkom formulom (za dojenčad od 6. mjeseca): pripremiti 120 ml odabrane formule (prema uputstvima za određenu dojenačku formulu). Uliti pripremljenu formulu u zdjelicu i promiješati s 4 jušne žlice (15 g) pahuljicama od integralne riže. Ohladiti na tjelesnu temperaturu (približno 37°C).

Ovo je samo preporuka, vi možete pripremiti pahuljice kako vaše dijete voli.

Napomena: slijediti upute jer samo pravilno doziranje će osigurati sve potrebne hranjive sastojke vašem djetetu. Uvijek koristiti svježe pripremljenu hranu. Ne koristiti ostatke. Ne podgrijavati u mikrovalnoj pećnici (postoji mogućnost pregrijavanja). Uvijek provjerite temperaturu kašice prije hranjenja (optimalno 37°C). Ne ostavljajte dijete bez nadzora dok jede. Obratite posebnu pozornost na dentalnu higijenu nakon što djetetu izraste prvi zub. Osigurajte svom djetetu uravnoteženu prehranu, ona je jedan od osnovnih uvjeta zdravog odrastanja.

Ostale prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda: vlakna 3,1 g; tiamin (vitamin B1) 1,13 mg.

PAKIRANJE: 250g