BIO HOLLE PAHULJICE 3 VRSTE ŽITARICA 250G

Holle

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C013322
UPC:
7640104953913
Upit o dodatnim količinama

Holle Instant pahuljice od integralne riže, kukuruza i prosa prikladne su za dojenčad od 6. mjeseca starosti na dalje. Idealne su za spravljanje kaše s mlijekom, kaše na vodi (bez mlijeka), u kombinaciji s voćnom kašom ili s bilo kojom dojenačkom formulom. Jednostavne su za pripremu i sadrže isključivo sastojke iz organskog uzgoja te su bez dodanog šećera i bez glutena. Sadrže prirodno prisutne šećere. Korištenjem cjelovitih žitarica čuvamo hranjive sastojke. Cjelovite žitarice u Holle pahuljicama lako su probavljive, što je posebno pogodno za bebe.

SASTOJCI. integralno rižino brašno* 70%, kukuruzno brašno** 20%, integralno brašno od prosa* 10%, tiamin (vitamin B1). (*) ekološki uzgoj. (**) bio-dinamički uzgoj. Prikladno za dojenčad od 6. mjeseca starosti na dalje. Prerađena hrana na bazi žitarica. 

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja upotrijebiti unutar 3 tjedna. Jednostavna priprema bez kuhanja.

PRIMJENA:  Priprema s dojenačkom formulom (za dojenčad od 6. mjeseca): pripremiti 120 ml odabrane formule (prema uputstvima za određenu dojenačku formulu). Uliti pripremljenu formulu u zdjelicu i promiješati s 4 jušne žlice (15 g) pahuljicama od 3 vrste žitarica. Ohladiti na tjelesnu temperaturu (približno 37°C). Ovo je samo preporuka, vi možete pripremiti pahuljice kako vaše dijete voli.

Napomena: slijediti upute jer samo pravilno doziranje će osigurati sve potrebne hranjive sastojke vašem djetetu. Uvijek koristiti svježe pripremljenu hranu. Ne koristiti ostatke. Ne podgrijavati u mikrovalnoj pećnici (postoji mogućnost pregrijavanja). Uvijek provjerite temperaturu kašice prije hranjenja (optimalno 37°C). Ne ostavljajte dijete bez nadzora dok jede. Obratite posebnu pozornost na dentalnu higijenu nakon što djetetu izraste prvi zub. Osigurajte svom djetetu uravnoteženu prehranu, ona je jedan od osnovnih uvjeta zdravog odrastanja.

PAKIRANJE: 250g