BIO BIOASTIN 60X6MG

BIOVEGA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C043060
UPC:
732894035126
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

100% prirodni, havajski astaksantin, sada još snažniji i potpuno veganski!

Ovaj dodatak prehrani, osim vitamina E koji štiti stanice od oksidativnog stresa, sadrži i 100% prirodni, havajski astaksantin i ulje šafranike.

Astaksantin pripada skupini karotenoida, molekula koje se u prirodi stvaraju u biljkama i njihovim mikroskopskim srodnicima – mikroalgama. Riječ je o crvenom pigmentu koji se prirodno nalazi u različitim živim organizmima u prirodi.

  • Najbolji prirodni izvor astaksantina jest mikroalga Hematococcus pluvialis, a njegovi pozitivni učinci predmet su proučavanja u mnogobrojnim znanstvenim istraživanjima. 
  • BiAstin s prirodnim, havajskim astaksantinom omiljen je dodatak sportašima, ali i svima koji se na vrijeme žele pripremiti za dulju i bezbrižnu izloženost suncu.
  • Posebni atributiPogodno za vegane

SASTOJCI: ekstra djevičansko maslinovo ulje, ekstrakt mikroalge Haematococcus pluvialis (prirodno sadrži astaksantin), vegan softgel kapsula (kukuruzni škrob, glicerin, sorbitol, karagenan (iz morske alge), pročišćena voda), prirodni vitamin E (d-alfa tokoferol) iz suncokretovog ulja.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 1 kapsula):

  • prirodni vitamin E (d-alfa tokoferol) 10 mg (83% PU);
  • prirodni astaksantin iz mikroalge Haematococcus pluvialis 6 mg. PU = preporučeni dnevni unos.
  • Udio sastojaka u proizvodu može varirati jer je proizvod prirodnog podrijetla.

Neto količina: 60 vegan softgel kapsula (= 30 g).

Upute za upotrebu: preporučuje se uzimati jednu kapsulu dnevno uz obrok.

Napomene: čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.