WAYA BIOTIC D3 KAPI 10 ML

WAYA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C025960
UPC:
3831061006697
WAYA® D3 kapi brinu se za odgovarajući unos vitamina D3 koji je potreban za normalan rast i razvoj kostiju te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

WAYA® D3 kapi za novorođenčad, dojenčad i djecu

WAYA® D3 kapi za novorođenčad, dojenčad i djecu za uravnoteženu crijevnu mikrofloru jedine sadrže mikroenkapsuliranu korisnu mliječnokiselinsku bakteriju Lactobacillus rhamnosus GG i vitamin D3 u uljnoj suspenziji.

WAYA® D3 kapi brinu se za odgovarajući unos vitamina D3 koji je potreban za normalan rast i razvoj kostiju te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

WAYA® D3 kapi za novorođenčad, dojenčad i djecu su dodatak prehrani koji se brine za odgovarajući unos vitamina D3 i uravnoteženu crijevnu mikrofloru.

Sadrže vitamin D3, biljnog porijekla i pažljivo odabranu, najistraženiju korisnu mliječnokiselinsku bakteriju Lactobacillus rhamnosus GG koja je prirodno prisutna u našem probavnom sustavu. Sedam kapi sadrži 400 I. E. (10 μg) vitamina D3 i barem 1,4 x 109 stanica mikroenkapsulirane korisne mliječnokiselinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG.

Vitamin D3 je potreban za normalan rast i razvoj kostiju djece te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitaminu D3 u uljnoj suspenziji nisu potrebi dodaci (antioksidansi, stabilizatori, konzervansi) koji mogu prouzročiti nadimanje i grčeve. 

Inovativan postupak mikroenkapsulacije pruža zaštitu i 5 puta veće preživljavanje korisne bakterije u probavnom sustavu (u usporedbi s oblikom bez zaštićenog postupka mikroenkapsulacije) te osigurava stabilnost proizvoda tijekom čitavog perioda čuvanja.

WAYA® D3 kapi imaju provjerenu kvalitetu koja se kontrolira i prati redovnim analizama. 

Praktični primjeri upotrebe WAYA® D3 kapi:

  • Kod dojenčadi je povećan rizik za nedostatak vitamina D
  • Vitamin D je potreban za normalan rast i razvoj kostiju te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.
  • Za uravnoteženu crijevnu mikrofloru, jer su kapima dodane korisne mliječnokiselinske bakterije

Primjena:

  • Dojenčad i djeca do 2. godine: 7 kapi jedanput na dan
  • Djeca od 2. godine: 10 kapi jedanput na dan
  • WAYA® D3 kapi upotrebljavajte najmanje dva tjedna. Primjerene su i za dugotrajnu primjenu.
  • Kapi je najbolje uzeti samostalno na žličicu.
  • Ako uzimate antibiotike, kapi uzmite barem 2 sata prije ili poslije primjene antibiotika.

Proizvod ima prirodno prisutan talog, zato prije svake upotrebe dobro protresite bočicu. Nakon mućkanja, proizvod postaje prirodno mutan.
Proizvod je neutralnog mirisa i okusa.
Vitamin D3 je u uljnoj suspenziji, zato nisu potrebi dodaci (antioksidansi, stabilizatori, konzervansi) koji mogu prouzročiti nadimanje i grčeve. 
Čuvajte na temperaturi do 25 °C, zaštićeno od vlage i svjetlosti. Proizvod čuvajte u originalnom pakiranju i upotrijebite ga u roku od mjesec dana od prvog otvaranja.

Pakiranje: 10ml