TLAKOMJER VISOCOR OM60 ZA NADLAKTICU

VISOCOR

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C034294
UPC:
4023368250609
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Uređaj za mjerenje krvnog tlaka na nadlaktici.

Visocor OM60 omogućava mjerenje sistoličkog i dijastoličkog tlaka te pulsa na nadlaktici kod odraslih osoba. Uređaj mogu koristiti i zdravstveni radnici.

PRIMJENA: Uređaj se mora koristiti u skladu s metodama opisanima u uputi za uporabu i ne smije se koristiti u druge svrhe.
Prije korištenja uređaja pažljivo pročitajte uputu za uporabu.

Posebne mjere opreza

  • Uređaj nije prikladan za primjenu tijekom trudnoće te za novorođenčad i malu djecu. Ne koristiti uređaj u neposrednoj blizini visokofrekventnih elektrokirurških uređaja.
  • Nemojte koristiti uređaj bez prethodnog savjetovanja s liječnikom ako ste na liječenju dijalizom ili uzimate antikoagulanse, inhibitore agregacije trombocita ili steroide. U tim uvjetima može se izazvati unutarnje krvarenje. 
  • Mjerenje krvnog tlaka u djece zahtijeva znanje specijaliste. Posavjetujte se s liječnikom ako želite izmjeriti krvni tlak djetetu.     
  • Uređaj sadrži male dijelove koje djeca mogu progutati. Ne ostavljajte uređaj bez nadzora u prisutnosti djece. Vrijednosti očitane na ovom uređaju ne daju dijagnozu i nisu zamjena za posjet liječniku. U slučaju nedoumice, molimo obratite se liječniku ili zdravstvenom radniku za pomoć.