STERIMAR HIPERTONIC SPREJ 50 ML

STERIMAR

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C009842
UPC:
3331300097382
Sprej koji je idealan za ublažavanje simptoma prehlade i alergija.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Sterimar Hypertonic je hipertonična otopina prirodne morske vode, dodatno obogaćena solima bakra i mangana. Hipertonična otopina morske vode ima veću koncentraciju soli NaCl od one u tjelesnim stanicama, ali još uvijek manje od nerazrijeđene morske vode. Zbog toga ima prirodno dekongestivno djelovanje. Otopina ne sadrži konzervanse.

Sterimar Hypertonic, hipertonična otopina prirodne morske vode preporučuje se za specifičnu higijenu nosne šupljine odraslih osoba i djece starije od 3 godine. Njegova primjena se preporučuje za njegu otečene nosne sluznice i začepljenog nosa (obična prehlada, rinofaringitis, alergijski rinitis, rinitis, sinusitis, itd.), zaštitu od širenja zaraze iz nosa u okolna područja te za bolji učinak terapije lijekovima.

Sterimar Hypertonic ZA ZAČEPLJEN NOS preporučuje se za kraće vremenske periode, ali bez vremenskog ograničenja, sve dok traju simptomi začepljenog nosa. Koristi se 2 do 6 puta na dan, ovisno o stupnju začepljenosti nosa. Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje, a zatim ispuhati nos. Po smanjenju otekline nosne sluznice, preporučuje se upotreba izotonične otopine morske vode Sterimar, svakodnevno i bez vremenskog ograničenja.

PAKIRANJE: 50 ml