STERIMAR BABY SPREJ 50 ML

STERIMAR

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C007153
UPC:
3331300097238
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Sterimar Baby ZA HIGIJENU NOSA je izotonična otopina prirodne morske vode, bogata morskim mineralima i elementima u tragovima, koja je razrijeđena do koncentracije soli NaCl kao u tjelesnim stanicama. Otopina ne sadrži konzervanse i može se koristiti od rođenja. 

Izotonična otopina prirodne morske vode Sterimar Baby ZA HIGIJENU NOSA je proizvod posebno namijenjen ispiranju osjetljive nosne šupljine novorođenčadi i dojenčadi. Preporučuje se za svakodnevno čišćenje nosa i zaštitu od moguće upale dišnih putova novorođenčadi i dojenčadi, koje se mogu razviti ako je nos neprohodan. Posebno dizajnirani aplikator sa zaštitnim graničnikom, prilagođen niži tlak raspršivanja i nježne mikročestice omogućuju sigurnu upotrebu proizvoda već od novorođenačke dobi.

Sterimar Baby ZA HIGIJENU NOSA se preporučuje koristiti svakodnevno, 2 do 6 puta na dan, a po potrebi i češće. Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje i višak iscuri, a zatim djetetu obrisati nos. Korištenje nema vremenskog ograničenja. Čišćenje nosa djeteta preporučuje se prije svakog dojenja i hranjenja djeteta, jer će se tako spriječiti disanje na usta, gutanje zraka i dojenačke kolike kao česta posljedica gutanja zraka.

PAKIRANJE: 50 ml