SKINTEGRA LUNAR KREMA 30ML

SKINTEGRA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C047674
UPC:
3859893301070
Skintegra Lunar hranjiva krema za kožu s vidljivim znakovima starenja.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Skintegra Lunar je njegujuća krema koja vlaži i regenerira normalnu do suhu i osjetljivu kožu s prvim znakovima starenja.

Lunar je idealan za kožu kojoj nedostaje vlage i lipida, kožu koja je umorna i sklona formiranju dehidracijskih linija, te kožu koja je osjetljiva uslijed intenzivnih tretmana na bazi retinoične i glikolne kiseline.

Lunar obnavlja, štiti, njeguje i podupire kožu.

  • Osnovne aktivne tvari u Lunaru su palmitoil peptidi (odnosno, matrikini) čija je efikasnost klinički dokazana. Tripeptidi, odnosno tetrapeptidi (Pal-GHK i Pal-GQPR) uz smanjivanje upalnog odgovora kože također pospješuju sintezu kolagena 1, elastina, fibronektina i u koži prirodno prisutne hijaluronske kiseline što rezultira vidljivo poboljšanim tonusom i podizanjem kontura kože.
  • Ovi peptidi u Skintegra Lunaru ojačani su djelovanjem ubikvinona koji uz vitamin E djeluje reparativno, antioksidativno i zaštitno prema koži pod stresom.
  • Ekstrakti zobi i nevena korisni su na oštećenoj i upaljenoj koži, a dodatak čak 5% pantenola i 6% karite maslaca ovu kremu čini izuzetno obnavljajućom i komplementarnom večernjoj njezi u kojoj koristimo snažne aktivne sastojke.
  • Emolijentne komponente uparene su s kompleksom koži srodnih ovlaživača za dubinsku hidrataciju.
  • Skintegra Lunar je učinkovita, nježna krema bogate brzoupijajuće teksture i svilenkastog finiša. Nježne je boje vanilije i blagog, vrlo ugodnog mirisa. Na koži ostavlja dubinski hidratiziran osjećaj, ali ne i mastan, okluzivan film.
  • Formulirana je bez dodatka sintetskih mirisa, bojila i drugih iritansa, te se nalazi u kvalitetnoj, kompaktnoj airless ambalaži koja proizvod čuva od kontaminacije.

NAMJENA: Nanesite dva puta dnevno na čistu kožu. Lunar je namijenjen za osjetljivu kožu te se može kombinirati s potentnim serumima i eksfolijantima.

PAKIRANJE: 30ml