RADOVAN PETROVIC APICOMPLEX MED ZA IMUNITET 450 G

RADOVAN PETROVIC

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C025364
UPC:
3859892142018
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Velika količina prisutnog cvjetnog praha koji sadrži obilje vitamina i minerala, aminokiseline i enzime, djeluje stimulirajuće na organizam, te potiče njegov razvoj i samoobranu od infekcija.

Izuzetna učinkovitost postiže se apsorpcijom svih aktivnih sastojaka u organizam prirodnim putem kao kod svakodnevne prehrane, a med se može koristiti vremenski neograničeno razdoblje.

Vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, utječe na smanjenje umora i iscrpljenosati, dodatno obogaćuje ovaj proizvod i upotpunjuje njegov blagotvoran učinak na imunološki sustav.

SASTOJCI (u 100 grama):

  • cvjetni med: 79,4 g
  • cvjetni prah: 20,0 g
  • vitamin C : 376,5 mg (>15 % RDA)

RDA=preporučena dnevna doza

NAMJENA: Primjena se preporuča kod psiho-fizičke iscrpljenosti kod odraslih. Kod djece, mješavina se prvenstveno primjenjuje kao prirodni imunostimulator i zaštita kod povećane mogućnosti širenja infekcije u vrtićima i školama. Djeluje povoljno i na apetit i razvoj. Preporučujemo korištenje kod zdravih osoba za održanje zdravlja te kod iscrpljenih osoba za obnovu organizma. Također, pomaže kod intenzivnih napora u svakodnevnici, kao i kod sportaša, te poslovno angažiranih ljudi da nadopune potrošeno kroz svakodnevni napor. Sportaši uz korištenje našeg meda zasigurno mogu uspješnije i brže eliminirati psihofizičke zamore i iscrpljenost. Odličan je dodatak svim klasičnim terapijama.

PRIMJENA:

  • Djeca od 1 do 2 god: 2 puta dnevno po 1 malu kavenu žličicu
  • Djeca od 2 do 16 god: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu
  • Odrasli: 2 do 3 puta dnevno po 1 čajnu žličicu

Uzimati poslije jela.

NAPOMENA: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prije upotrebe dobro promiješati.

VAŽNO JE ZNATI:

  • Osobama alergičnim na pčelinje proizvode ne preporuča se korištenje ovog proizvoda
  • Osobe koje prvi put koriste mješavine trebale bi tijekom prvog tjedna terapije uzimati minimalne količine preparata

PAKIRANJE: 450 g