RADOVAN PETROVIC MED SMART BEE FOR KIDS 330 G

RADOVAN PETROVIC

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C025716
UPC:
3859892142483
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Dodatak prehrani kod djece za energiju, poboljšanje imuniteta i psihološke funkcije.

Smart Bee For Kids je dodatak prehrani sa sinergijskim djelovanjem hranjivih elemenata iz meda, cvjetnog praha, kakaa, cimeta, propolisa, acai plodova, mlade zelene pšenice i vitamina C.

SASTAV:

Med – sadrži brojne hranjive tvari, a zbog sadržaja organskih kiselina, mineralnih tvari, vitamina, eteričnih ulja i aromatičnih tvari omogućava i kompletniju apsorpciju korisnih elemenata iz svakodnevne prehrane. Zbog visokog udjela monosaharida u svom sastavu odmah po konzumaciji diže energetski status organizma.

Cvjetni prah – je superhrana zbog svog izuzetnog sastava vitamina, minerala, svih 22 aminokiseline, DNK i RNK i čak 500 enzima i koenzima koji su katalizatori biokemijskih procesa te pozitivno uječu na rast i razvoj organizma. Stimulira izmjenu tvari i smatra se izuzetno kvalitetnom namirnicom koja održava homeostazu organizma.

Kakao – iznimno bogat polifenolima – flavonolima koji imaju izražena antioksidativna svojstva. Odličan je izvor željeza i magnezija te potiče pamćenje i koncentraciju. U kakao prahu iz organskog uzgoja očuvani su svi vitamini, minerali i antioksidansi.

Cimet – pomaže kod upala i infekcija, ublažava probavne tegobe, regulira količinu šećera u krvi i poboljšava aktivnost mozga. Ljekoviti cimet se dobiva samo iz vrste Cinnamomum zeylanicum (cejlonski cimet) koja potječe sa Šri Lanke.

Propolis – prirodni antibiotik najšireg spektra zbog sadržaja fenolnih spojeva. Koristi se tisuće godina, a danas mnoge znanstvene studije dokazuju njegovo antibakterijsko, antivirusno i protuupalno djelovanje. Flavonoidi iz propolisa interferiraju u mnogim regulacijskim mehanizmima stanice pa tako djeluju i na normalizaciju rasta humanih stanica i zaustavljaju bujanje tumorskih stanica.

Acai – amazonske bobice bogate antocijaninom-pigmentom i jedne od najjačih antioksidanata u svijetu. Sadrže vlakna koja pomažu probavnom sustavu, prirodne šećere koji podižu razinu energije u organizmu, dok antioksidansi pomažu u jačanju imunosnog sustava. Broj jedan među superfoodom u svijetu zbog visoke koncentracije esencijalnih masnih kiselina, minerala, beta-karotena, vitamina B1 i E vitamina.

Zelena pšenica – zbog visokog udjela klorofila (70%) koji je po kemijskom sastavu sličan hemoglobinu djeluje kao prirodni čistač organizma, a uz 16 vitamina i 90 minerala sadrži nekoliko stotina nezima koji se ne mogu naći niti u jednoj drugoj hrani. Ima i 7 puta više kalcija od neprerađenog mlijeka i 2 puta više magnezija nego svježa soja.

Vitamin C ili askorbinska kiselina je važan esencijalni nutrijent i jedan je od najsnažnijih antioksidansa među vitaminima. Ima važnu ulogu u oksido-reduktivnim procesima i u staničnom disanju, povećava otpornost organizma prema virusnim i bakterijskim infekcijama uključujući i alergije. Ima veliku ulogu u stvaranju kolagena značajnog za razvoj i regeneraciju tkiva, krvnih žila, kostiju i zuba. Bitna je njegova uloga u procesu cijeljenja rana, a ponaša se i kao antihistaminik. Potreban je i kod proizvodnje žuči i za normalan rad brojnih drugih organa i sustava.

NAMJENA ZA:

  • Energiju i snagu
  • Imunitet
  • Psihofiziči razvoj
  • Bolju koncentraciju i pamćenje

DOZIRANJE:

  • Djeca od 1 do 2 god.: 2 puta dnevno po 1 kavenu žličicu. Kavena žličica=1,7 g
  • Djeca od 2 god: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu. Čajna žličica=5 g. Uzimati poslije jela.

Sinergija potpuno prirodnih nutrijenata u samo jednoj čajnoj žličici na dan! Za veselo i zdravo djetinjstvo!

VAŽNO JE ZNATI:

  • Osobama alergičnim na pčelinje proizvode ne preporuča se korištenje naših proizvoda.
  • Osobe koje prvi put koriste mješavine trebale bi tijekom prvog tjedna terapije uzimati minimalne količine preparata.

PAKIRANJE: 330 g