POXCLIN PJENA PROTIV VODENIH KOZICA 100ML

POXCLIN

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C008961
UPC:
5999554820323
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Medicinski proizvod (klasa I) registriran za tretman vodenih kozica. 

PoxClin pjena za hlađenje brzo ublažava simptome iritacije, svrbeža i osjetljivosti povezanih s vodenim kozicama. Pjena se temelji na patentiranom bioaktivnom kompleksu 2QR koji pomaže zaštiti iritiranu kožu i ublažiti iritaciju. Umanjuje svrbež i poboljšava stanje i teksturu kože.

2QR, patentirani bioaktivni kompleks dobiven iz biljke iz porodice agava (Aloe Barbadensis), veže se na potencijalno štetne bakterije te sprječava njihovu adheziju na kožu, čime se smanjuje broj bakterija na koži i mogućnost infekcije mjehurića. Ujedno podržava prirodni proces zacjeljivanja kože. Ostali sastojci PoxClin pjene za hlađenje pomažu pri hlađenju i imaju ublažavajuće djelovanje na kožu. Pjena je zahvaljujući kamilici nježna i ugodna mirisa.

Preporučuje se nanijeti pjenu svaki put prije nego što dijete mijenja odjeću, odnosno uvijek kada želite ublažiti simptome svrbeža. Češća primjena pjene povećava njezinu učinkovitost.

NAČIN PRIMJENE:

Najmanje tri puta na dan, odnosno kada se žele ublažiti simptomi. Za dodatni hladeći učinak PoxClin pjenu za hlađenje možete ostaviti i u hladnjaku.
Pjenu nježno utrljajte u kožu. Budući da je pjena nježna i blaga, brzo se upija u kožu.

PoxClin pjena za hlađenje ne sadrži agresivne, toksične tvari. Sigurna je za primjenu u djece.

PAKIRANJE: 100 ml