BIOVITALIS ULTRA ZAŠTITNI SPREJ PROTIV KOMARACA 100ml

BIOVITALIS

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C039731
UPC:
3859890419938
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Učinkovito štiti kožu od uboda svih vrsta komaraca. Sadrži učinkovit i pouzdan potpuno prirodni kompleks STOP MOSQUITO, s dokazanim djelovanjem za maksimalnu zaštitu.

Brzo se upija i ne ostavlja neželjene masne tragove na koži. Ne sadrži sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke. Dodatno njeguje i hidratizira, formulacija je prilagođena i osjetljivoj koži. Sprej je registriran, odnosno upisan u registar Ministarstva zdravstva kao biocidni pripravak s namjenom: zaštita od komaraca.

PRIMJENA: Prije upotrebe protresti. Ravnomjerno raspršiti na nepokrivenu i neoštećenu kožu, 2 do 3 puta dnevno. Izbjegavati područje oko očiju i usta.

NAPOMENA: Čuvati izvan dohvata djece. Samo za vanjsku primjenu. Koristiti isključivo prema uputama. Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 3 godine. Ne nanositi na oštećenu kožu. Ne nanositi djeci na dlanove. Sadrži ulja lavandina, limunskog eukaliptusa, paprene metvice, licee, limunske trave i klinčića koji mogu izazvati alergijsku reakciju na koži. U slučaju iritacije, odmah prekinuti primjenu. U slučaju dodira s očima: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. Ako nadražaj oka ne prestaje, zatražiti savjet liječnika.

PAKIRANJE: 100 ml