NUK Set for Nature Starter dvije bočice i duda

NUK

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C052547
UPC:
4008600423225
Nuk foe Nature starter set sve što je bebi potrebno za hranjenje i umirenje.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

NUK for Nature Start set uključuje:

2 x NUK for Nature bočice s temperaturnim indikatorom (1 x 150ml i 1 x 260ml) i

1 x NUK for Nature silikonsku dudu varalicu 0-6m, 2/1, bez BPA.

  • NUK bočice sadrže indikator kontrole temperature koji osigurava da tekućina za hranjenje nije previše vruća.
  • Set dolazi u 100% papirnatom pakiranju, FSC certificiranom koji se može reciklirati. Izrađeno od 100% održivih materijala.


NUK for Nature Start

Svaki NUK for Nature proizvod u ovom setu izrađen je od održivih materijala (metodom ravnoteže mase)*. Ambalaža je izrađena od 100% papirnatog pakiranja, FSC papira certificiranim koji se može u potpunosti reciklirati. A kako bi CO2 otisak bio još manji, od sirovina do proizvodnje uz zelenu električnu energiju, fokus je na klimatskim promjenama od samog početka proizvodnje.

Dječja bočica NUK for Nature

NUK dječja bočica bebi pruža osjećaj pijenja kao na maminim prsima. Ovu činjenicu potvrđuje 98% majki.*** Ovaj jedinstveno prirodan osjećaj proizlazi iz činjenice da je sisač do posljednjeg detalja dizajniran po uzoru na majčine grudi. Anti-Colic Air Systemu omogućava da bebe imaju optimalan, ravnomjeran i prirodan protok pića. Sve NUK bočice opremljene su i inovativnim indikatorom kontrole temperature, čija boja se mijenja iz plave u bijelu kada je hrana prevruća.

Važno: NUK kontrola temperature služi kao dodatna kontrola. Temperaturu toplih napitaka treba provjeravati s nekoliko kapi na zapešću. U idealnom slučaju, tekućina bi trebala biti tjelesne temperature (37 °C = srednja nijansa plave).

Iz ovih, ali i mnogih drugih razloga, dječje bočice NUK for Nature preporučuju primalje i pedijatri***.

NUK for Nature Starter Set sadrži sisače s tri (S) ili šest (M) otvora za piće. Oba se mogu koristiti i za malu i za veliku bočicu. Ovisno o bebinoj individualnoj snazi ​​usisavanja i hrani kojom se hrani, ove različite varijante otvora za piće omogućuju optimalan protok pijenja.

Silikonska duda varalica NUK for Nature – trajno umiruje

Svaka beba voli svoju dudu! Izvorni NUK oblik dude NUK for Nature inspiriran je prirodom: okrugla na vrhu i ravna na dnu. Svojom posebno mekanom zonom, NUK for Nature duda prianja uz nepce i istovremeno ostavlja jeziku slobodan prostor za prirodne pokrete jezikom tijekom sisanja. Stoga ne čudi da NUK duda varalica umiruje čak 99% beba.** Također je posebno pogodna za dojenje i smanjuje pritisak na čeljust i zube.** Potiče zdrav oralni razvoj.**

* Održivi materijali koji se 100% mogu povezati s prirodnim sirovinama putem ISCC PLUS (plastika) i REDcert² (silikon) certificirane metode ravnoteže mase.

**Neovisno istraživanje tržišta, Njemačka, 2020.

***Neovisno istraživanje tržišta, Njemačka, 2016.


Ovaj NUK set u skladu je s europskim sigurnosnim standardima EN1400 i EN14350.

Pažljivo pročitajte upozorenja i upute za upotrebu priložene uz proizvod.

PAKIRANJE: 1 set