MULTI-GYN FLORAPLUS GEL A5 APLIKATORA

MULTI-GYN

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C012773
UPC:
8714207452501
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Multi-Gyn FloraPlus liječi probleme rodnice uzrokovane kvasnicama, pruža prebiotičku podršku zdravoj flori rodnice i stvara idealan pH rodnice. Izravno ublažava tegobe kao što su svrbež, nadraženost i stvaranje mrvičastog bijelog iscjetka.

Multi-Gyn FloaPlus temelji se na patentom zaštićenom 2QR kompleksu (koji sadrži biopolimere) u kombinaciji s prebioticima. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom čime ih neutralizira. Bakterije se potom odstranjuju s epitela prirodnim mehanizmima čišćenja sluznice. Prebiotici podržavaju "dobre" laktobacile kako bi obnovili floru rodnice. 

Ova jedinstvena kombinacija čini Multi-Gyn FloraPlus idealnim za liječenje problema s kvasnicama i uspostavljanje zdravlja rodnice. 
 
Multi-Gyn FloraPlus nije lijek antimikotik, već je zbog svojeg jedinstvenog načina djelovanja klasificiran kao medicinski proizvod.

PRIMJENA: 

  • Za liječenje problema uzrokovanih kvasnicama primijenite 1 jednodoznu tubu neposredno prije odlaska na spavanje tijekom 5 uzastopnih dana. Ako se vaše tegobe ne povuku ili se ponovno jave, obratite se svom liječniku.
  • Multi-Gyn FloraPlus ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. To omogućava regulaciju flore rodnice bez potpore.  
  • Multi-Gyn FloraPlus je prebiotički gel za rodnicu koji se primjenjuje izravno u rodnicu. Jedna tuba je za jednokratnu primjenu. Prebiotički gel za rodnicu primjenjuje se izravno u rodnicu s pomoću posebno oblikovanog aplikatora. Nakon primjene tubu bacite.    

NAPOMENA: 

  • Nakon primjene možete iskusiti peckanje i/ ili osjetiti trnce. To je normalno i osjećaj će brzo proći.
  • Nema poznatih štetnih događaja. Međutim, budući da Multi-Gyn FloraPlus ima optimalnu kiselost (nizak pH) za rodnicu, a sperma je lužnata (visoki pH), može smanjiti aktivnost sperme. Preporučujemo da ne primjenjujete Multi-Gyn FloraPlus kada pokušavate zatrudnjeti.  
  • Multi-Gyn FloraPlus nema poznatih interakcija s lijekovima.
    Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn FloraPlus tijekom trudnoće i dojenja. Razmotrite mogućnosti sa svojim liječnikom.

PAKIRANJE: 5 aplikatora