Foreo Peach 2 PEACH

FOREO

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C052427
UPC:
7350092139113
Sofisticirana, dugotrajna tehnologija uklanjanja dlačica s cijelog tijela u udobnosti, praktičnosti i privatnosti vlastitog doma.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: IPL epilator Foreo Peach 2 PEACH - Sofisticirana, dugotrajna tehnologija uklanjanja dlačica s cijelog tijela u udobnosti, praktičnosti i privatnosti vlastitog doma. PEACH™ 2, stručni IPL (Intense Pulsed Light) uređaj koji koristi snažne svjetlosne impulse za prekidanje ciklusa ponovnog rasta dlačica i brzo zaustavljanje razvoja folikula dlačica za vidljivo glatku kožu i značajno smanjenje dlačica u samo 12 tjedana, s vidljivim rezultati nakon 2 tjedna. Kontinuiranom upotrebom dlaka će ući i ostati u fazi mirovanja.

PEACH™ 2 PEACH  poštuje vaše vrijeme sa širokim prozorom tretmana od 4,5 cm² koji pokriva veliko područje u kraćem vremenu jer inovativna fleksibilna glava osigurava temeljitu pokrivenost oblina i kutova tijela. Uređaj uključuje tehnologiju pametnog senzora kože, ugrađeni sustav za hlađenje kože sa zračnim kanalima duž ruba kako bi se omogućio kontinuirani povjetarac hladnog zraka tijekom tretmana i ugodna T-Sonic™ masaža, kao i 5 lako prilagodljivih razina intenziteta, prilagodljivi tretmani i podsjetnici u aplikaciji koji će vam pomoći da održite korak s rutinom kada život postane dlakav. Za najsigurnije i najudobnije lagano klizanje s PEACH™ gelom za pripremu za hlađenje.

 

Glatka koža bez dlačica - Jednostavni i bezbolni tretmani za trajne rezultate:
Trajno smanjenje dlačica tijekom cijele godine
Učinkovito dugoročno sprječava ponovni rast
Brzi tretmani cijelog tijela (10 min)
Konačna sigurnost korištenja
Nema kolateralnih UV-šteta
Ugodna patentirana masaža za pojačanu mikrocirkulaciju i sjaj
Ravnomjerno pokrivanje i lako se prilagođava oblinama i naborima tijela
Prikladno za osjetljiva područja kože


SPECIFIKACIJE: Ultra brza brzina bljeskanja od 0,5 sekundi, 120 bljeskova/min, Veliki prozor za tretman od 4,5 cm², Ugrađeni sustav hlađenja zraka s kanalima za hlađenje kože od 360°, Promjenjiva energija koja se prilagođava koži - do 7,3 J/cm², Ukupan broj bljeskova svjetla - 500.000 bljeskova, traje oko 35 godina, 2 načina rada za veća područja & ekstremna preciznost na manjim osjetljivim područjima, UV-filtracija i pametni senzor kože
T-Sonic™ masaža za povećanu penetraciju svjetlosti, Ultra-higijenski, otporan na bakterije, protuklizni silikon, Savitljiva samopodesiva glava, Silikonski štitnik za zaštitu očiju od intenzivnih svjetlosnih impulsa, Tipke +/- za jednostavno prebacivanje između 5 razina intenziteta, Nikada nisu potrebni zamjenski dijelovi, Prilagodljivi tretmani i podsjetnici u aplikaciji, 2-godišnje ograničeno jamstvo, Odvojivi kabel


NAČIN UPOTREBE: Prije prve uporabe preuzmite aplikaciju FOREO For You za aktivaciju i registraciju uređaja.
Uklonite sve dlake s područja kože koje želite tretirati i osušite kožu tapkanjem.Odaberite svoj ton kože i boju kose i primite preporuku za individualni optimalni intenzitet IPL-a. Uključite PEACH™ 2 uređaj.
Postavite cijeli prozor za tretman uređaja na kožu. Za veća područja tretmana koristite klizni način rada držeći gumb bljeskalice. Za manja područja pritisnite i pustite tipku bljeskalice.
Nakon što završite s tretmanom, isključite uređaj i obrišite prozor za tretman mokrom krpom koja ne ostavlja dlačice.