FEMMENESSENCE MACAHARMONY CAPS A120

FEMMENESSENCE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C013238
UPC:
893814001062
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Femmenessence MacaHarmony je proizvod namijenjen hormonalnom zdravlju mlađih žena, uklanjanju simptoma PMS-a, ublažavanju bolova kod mjesečnice te povećavanju plodnosti.

Glavni sastojak Femmenessenca je biljka maca (Lepidium peruvianum). Maca se uzgaja isključivo u središnjim peruanskim Andama na visini od preko 3000 metara u vrlo oštrim klimatskim uvjetima.

Namijenjen je ženama koje dožive poremećaj hormonalne ravnoteže u bilo kojem razdoblju od tinejdžerske dobi do četrdesetih godina života. Poremećaj hormonalne ravnoteže postaje sve veći problem žena svake dobi. Osim normalnoga hormonalnog ciklusa, žene današnjice moraju se nositi i s ksenobiotičnim (stranim) hormonima ili pseudohormonskim tvarima koje se nalaze u kozmetici, hrani, plastici i proizvodima za njegu kose. Posljedica toga je poremećaj hormonalne ravnoteže koji pogađa mnoge žene na čitav niz načina – od simptoma PMS-a, napuhanosti, oticanja, akni, napetosti i promjena raspoloženja sve do gubitka kose, nepravilnih mjesečnica i tegoba s plodnošću.

UPORABA:

2 puta dnevno po 500 mg

PAKIRANJE:

120 kapsula